سه شنبه 25 مهر 1396 - Tuesday, October 17, 2017
خبر خوان اداره کل شیلات استان مازندران
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار شیلات مازندران >> آشپزخانه آبزیان >> مشاهده کامل آشپزخانه آبزیان
كنتاكي ماهي سفيد با پنير
كنتاكي ماهي سفيد با پنير

 مواد لازم :
ماهي سفيد                    1 عدد
تخم مرغ                        3 عدد
 نمك و فلفل                    به ميزان لازم
 زعفران سائيده               1 قاشق چايخوري
 آرد                               1/2 پيمانه
روغن                            مقداري
 پنير گودا                       250 گرم  

 


طرز تهيه :

ماهي را پس از پاك كردن ، شستن و خشك كردن به نمك آغشته كرده ، به قطعات يكدست برش مي دهيم و تا جايي كه امكان دارد ، تيغ هاي درشت ماهي را بيرون بكشيد . سپس تخم مرغ ها را با چنگال به هم زده نمك و فلفل را اضافه مي كنيم . زعفران را در 3 قاشق سوپخوري آب جوش حل كرده و به تخم مرغ اضافه مي كنيم . آرد را به تدريج به آن اضافه كرده و تمام مواد را مخلوط مي كنيم تا صاف و يكدست شود . بعد ماهي را در خمير زده ، روغن را داغ كرده ، ماهي را در روغن سرخ مي كنيم . سپس قطعات سرخ شده را در ظرف پيركس كه ته آن را با روغن مايع چرب كرده ايم چيده ، پنير گودا را رنده كرده ، روي ماهي مي ريزيم . در طبقه وسط فري كه با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده است به مدت 15 دقيقه بماند .  

 

منبع: سایت شیلات خوزستان


تاریخ ارسال : 11:34:20 25/11/1391


Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه