سه شنبه 25 مهر 1396 - Tuesday, October 17, 2017
خبر خوان اداره کل شیلات استان مازندران
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار شیلات مازندران >> آشپزخانه آبزیان >> مشاهده کامل آشپزخانه آبزیان
املت تن ماهی
املت  تن ماهی

مواد لازم برای 5-4 نفر :

تن ماهی جنوب                  یک قوطی  
 
گوجه فرنگی متوسط          سه عدد 
 
روغن مایع                        سه قاشق غذاخوری    
پیاز متوسط رنده شده         یک عدد     
 
تخم مرغ                          چهارعدد     
 
سیر                                سه حبه    
نمک و فلفل                       به مقدار کافی    

طرز تهیه:

روغن را در ماهی تابه داغ کرده، پیاز را کمی تفت دهید. سیر را به صورت حلقه های باریک درآورده، با پیاز کمی تفت دهید. پوست گوجه فرنگی ها را گرفته ( اگرهسته آنها راخارج کنید بهتر است) و به صورت حلقه حلقه بریده، روی پیاز قراردهید . در ماهی تابه را بگذارید تا گوجه فرنگی ها به روغن بیفتد. مقداری نمک و فلفل روی گوجه فرنگی بپاشید( چون تن ماهی به حد کافی نمک دارد، در پاشیدن نمک احتیاط کنید). تن ماهی را روی گوجه فرنگی بچینید و تخم مرغ ها را یکی یکی روی آن بشکنید.
روی تخم مرغ کمی فلفل سیاه بریزید ، پس از اینکه تخم مرغ خودش را گرفت، املت آماده خوردن شده است.

نکات تغذیه ای :

تن ماهی به عنوان یک غذاهای دریایی سرشار از اسیدهای چرب غیر اشباع مفید برای بدن است. همچنین منبع خوبی از فسفر و کلسیم می باشد.
این املت در کل دارای 1133 کالری می باشد که اگر توسط 4 تا 5 نفر خورده شود، سهم هر فرد از این مقدار انرژی 252 کالری خواهد بود

تاریخ ارسال : 8:32:33 1395/10/01


Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه