سه شنبه 25 مهر 1396 - Tuesday, October 17, 2017
خبر خوان اداره کل شیلات استان مازندران
Skip Navigation Linksخانه >> اخبار شیلات مازندران >> آشپزخانه آبزیان >> مشاهده کامل آشپزخانه آبزیان
طرز تهیه سوپ ماهی سالمون
طرز تهیه سوپ ماهی سالمون



مواد اولیه : برای 4 نفر

 2 قاشق سوپخوری

 کره

 1 قاشق سوپخوری

 روغن کانولا

 1 عدد

 پیاز خرد شده

 2 عدد

 هویج خرد شده

 2 ساقه

 کرفس خرد شده

2 حبه

 سیر ریز شده

1 قاشق سوپخوری

آویشن

2 عدد

برگ بو

2 قاشق سوپخوری

سس گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری

پاپریکا

1/2 قاشق چایخوری

نمک

1/2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه

5 فنجان

عصاره مرغ

1 قاشق چایخوری

سس ورسستر شایر

1 قاشق سوپخوری

آب لیمو ترش تازه

1/4 فنجان

خامه پر چرب

450 گرم

ماهی سالمون

2 قاشق سوپخوری

پیازچه تازه، ریز خرد شده، جهت سرو

آویشن 1 قاشق سوپخوری     (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون                (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)

 
طرزتهیه :
 1 - یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.

2 -  با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.

منبع: سایت بیتوته  http://www.beytoote.com


تاریخ ارسال : 10:3:29 1395/10/01


Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه