آشپزخانه آبزیان
بررسی مرفولوژیک و برخی خصوصیات زیست شناسی ماهی مخرج لوله ای (Rhodeus Sericeus) در رودخانه های هراز و محمود آباداستان مازندران
چکیده: در این تحقیق مجموعا 100 قطعه گونه ماهی مخرج لوله ای) Rhodeus sericeus)از رودخانه های هراز و محمود آباد با تور سالیک صید شده بود . نمونه ها توسط روشهای متداول و استاندارد بیومتری شدند . 9 صفت مریستیک شمارش شده و 23 صفت مرفومتریک اندازه گیری شدند . میانگین طول کل نمونه های رودخانه محمودآباد بیشتر از رودخانه هراز و به ترتیب 68/6 و 39/6 سانتی متر بوده است . الگوی رشد در هر دو رودخانه آلومتر ...
2:6:35 17/10/1391
حفاظت از اكولوژي درياي خزر، توسعه و بهره وري پايدار
موضوع: حفاظت از اكولوژي درياي خزر توسعه و بهره وري پايدارنگارنده: جواد مسعوديفارغ التحصیل مهندسی منابع طبيعي- شيلاتاز اداره شیلات شهرستان آملمقدمه:پيشرفت سريع تكنولوژي در دهههاي اخير گسترش عظيم دنياي صنعت را سبب شده و اين توسعه روز افزون علاوه بر ايجاد تسهيلات و امكانات فراوان تدريجاً عواقب ناگواري را براي انسان پديد آورده است. كاهش بيش از اندازه منابع طبيعي، افزايش آلودگيها، نارسايي توزيع ...
2:6:7 17/10/1391
تهیه فرآورده كتلت ماهي Fish cake از فیله ماهی بيگ هد
2:5:59 17/10/1391
رسوبات ميكروفلور
موضوع: رسوبات ميكروفلورنگارنده: جواد مسعوديفارغ التحصیل مهندسی منابع طبيعي- شيلاتاز اداره شیلات شهرستان آملرسوبات و ميكروفلوررسوبات آب شيرين از چند نقطه نظر تحليل ميشوند. رسوبات ناحيه محلي درياچهها و آبهاي جاري بوسيله ذرات با حركات آب درجهبندي ميشود. شيبها در اندازههاي ذره بستره با تغييرات در سرعت آب شكل ميگيرد. اندازه ذره و رسوب آلي و غيرآلي ، اهميت اصلي را در توزيع و رشد بيمهرهگان دا ...
2:3:43 17/10/1391