مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:
1 عدد ماهي كپور در سس كاملا تميز شده و بدون سر
8 فنجان آب
2/1 فنجان نمك
1 عدد پياز كوچك خرد شده
طرز تهيه:
ماهيها را بدون پوست كندن فيله كيد و آنها را از قسمت دنده ها و گوشت ناحيه شكم قطعه قطعه كرده و بعد از شستن كنار بگذاريد. در يكظرف آب و نمك را مخلوط كنيد تا نمك حل شود قطعات گوشت ماهي را در آب نمك قرار داده درب ظرف را بسته و آن را بمدت 12 ساعت در يخچال بگذاريد. بعد از اين مدت آب اضافي را دور ريخته تكه هاي فيله را با آب شسته سپس با كاغذ خشك كن خشك نموده و پس از آنكه روي آنها پياز را اضافه كرديد بمدت 1 ساعت در سيني بگذاريد تا خوب خشكشوند. درجه فر را روي دودي كن قرار دهيد و آن را بمدت بيست دقيقه تا زمانيكه به 100 درجه فارنهايت برسد گرم كنيد. ظرفي را با روغن چرب كرده تكه هاي ماهي را در آن قرار دهيد مطابق دستورالعمل دودي كردن كار حرارت دهي را بمدت 4 تا 6 ساعت و يا تا زمانيكه دما به 180 درجه فارنهايت برسد ادامه دهيد. در صورت لزوم براي دست يابي به طعم دلخواه مي توانيد از چوب اضافي هم استفاده كنيد براي آماده كردن غذا مي توانيد فيله هاي پخته شده را از قسمت بين دنده ها بريده و آنها را به شكل قابل ميل نمودن در آوريد. اين غذا بمدت دو هفته در يخچال قابل نگهداري است.
منبع: كتاب طعم ماهي