تاریخ: 08:32:03 1389/07/18 بازدید: 1951
مواد لازم:
ماهی آمور,فیتوفاگ ,کپور 1کیلو
سیب زمینی درشت نیم کیلو
گوجه فرنگی گوشتی نیم کیلو
پیاز درشت 3عدد
هویج درشت 3عدد
ادویه وفلفل وسیر بمیزان لازم
پودرلیموعمانی خشک یا آب لیمو بمیزان لازم
طرزتهیه:
پیازها را به قطعات بزرگ دایره ای میبریم وته قابلمه قرار میدهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهیها را به قطعات دلخواه میبریم وروی پیازها میچینیم. ادویه وسیر را که کوبیدیم به آن اضافه میکنیم سیب زمینیها را پوست کنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج که به اندازههای دلخواه بریده ایم ,روی ماهیها قرار میدهیم .کمی روغن ونصف لیوان آب به آن اضافه میکنیم وبا حرارت ملایم میپزیم در خلال پخته شدن ,پودر لیموخشک عمانی ویا آب لیمو به ان اضافه میکنیم.
منبع: شیلات استان کرمانشاه
سایر مطالب