25 ماهی کفال آب پز با ترشی فلفل

مواد مورد نیاز:

 

ترشی فلفل 150 گرم

جعفری 2 شاخه

پیاز 1 عدد

آرد 5/1 قاشق سوپخوری

کره 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل معطر به اندازه کافی

 

 

طرز تهیه :

فلس ماهی را گرفته محتویات شکم آنرا خالی نموده خوب بشویید .اگر ماهی درشت باشد آنرا به قطعات کوچک و اگر ریز باشد نصب نموده نمک و فلفل بزنید .

فلفل ( بهتر است ترشی فلفل قرمز باشد ) را در آب جوش گذاشته پوست آنرا بگیرید و خرد نمایید.جعفری و پیاز را نیز خرد نمایید .

سبزیجات خرد شده را در دیگ گذاشته و با مقداری آب به درجه جوش برسانید ، سپس نمک را اضافه کرده قطعات ماهی را در داخل آن گذاشته و بپزید .

ماهی پخته شده را داخل دیس بگذارید و بویون ماهی را صاف کرده و اگر مقدار آن زیاد باشد بجوشانید تا فقط به اندازه 5/1 الی 2 لیوان بماند .آرد را با مقداری کره مخلوط کرده داخل بویون ماهی بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، سپس از روی آتش برداشته مقداری نمک و بقیه کره را به آن اضافه کرده روی ماهی داخل دیس بریزید و با شاخه های جعفری و مقداری لوبیای آب پز ویا نخود فرنگی و سیب زمینی آب پز تزئین نمایید .

این غذا به صورت گرم و به عنوان غذای رژیمی مورد استفاده است .

 

 

          منبع: سایت شیلات گلستان



تاریخ انتشار: 11:47:10 3/5/1390
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
رفتن به بالای صفحه