مواد مورد نیاز: ترشی فلفل 150 گرم جعفری 2 شاخه پیاز 1 عدد آرد 5/1 قاشق سوپخوری کره 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل معطر به اندازه کافی طرز تهیه : فلس ماهی را گرفته محتویات شکم آنرا خالی نموده خوب بشویید .اگر ماهی درشت باشد آنرا به قطعات کوچک و اگر ریز باشد نصب نموده نمک و فلفل بزنید . فلفل ( بهتر است ترشی فلفل قرمز باشد ) را در آب جوش گذاشته پوست آنرا بگیرید و خرد نمایید.جعفری و پیاز را نیز خرد نمایید . سبزیجات خرد شده را در دیگ گذاشته و با مقداری آب به درجه جوش برسانید ، سپس نمک را اضافه کرده قطعات ماهی را در داخل آن گذاشته و بپزید . ماهی پخته شده را داخل دیس بگذارید و بویون ماهی را صاف کرده و اگر مقدار آن زیاد باشد بجوشانید تا فقط به اندازه 5/1 الی 2 لیوان بماند .آرد را با مقداری کره مخلوط کرده داخل بویون ماهی بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، سپس از روی آتش برداشته مقداری نمک و بقیه کره را به آن اضافه کرده روی ماهی داخل دیس بریزید و با شاخههای جعفری و مقداری لوبیای آب پز ویا نخود فرنگی و سیب زمینی آب پز تزئین نمایید . این غذا به صورت گرم و به عنوان غذای رژیمی مورد استفاده است . منبع: سایت شیلات گلستان |