سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: پنجشنبه 1 آذر 1403

ماهی کفال آب پز با ترشی فلفل

تاریخ: 11:47:18 1390/05/03 بازدید: 2476
مواد مورد نیاز:

   
ترشی فلفل 150 گرم

جعفری 2 شاخه

پیاز 1 عدد

آرد 5/1 قاشق سوپخوری

کره 2 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل معطر به اندازه کافی

 طرز تهیه :

فلس ماهی را گرفته محتویات شکم آنرا خالی نموده خوب بشویید .اگر ماهی درشت باشد آنرا به قطعات کوچک و اگر ریز باشد نصب نموده نمک و فلفل بزنید .

فلفل ( بهتر است ترشی فلفل قرمز باشد ) را در آب جوش گذاشته پوست آنرا بگیرید و خرد نمایید.جعفری و پیاز را نیز خرد نمایید .

سبزیجات خرد شده را در دیگ گذاشته و با مقداری آب به درجه جوش برسانید ، سپس نمک را اضافه کرده قطعات ماهی را در داخل آن گذاشته و بپزید .

ماهی پخته شده را داخل دیس بگذارید و بویون ماهی را صاف کرده و اگر مقدار آن زیاد باشد بجوشانید تا فقط به اندازه 5/1 الی 2 لیوان بماند .آرد را با مقداری کره مخلوط کرده داخل بویون ماهی بریزید و به مدت 10 دقیقه بجوشانید ، سپس از روی آتش برداشته مقداری نمک و بقیه کره را به آن اضافه کرده روی ماهی داخل دیس بریزید و با شاخه‌های جعفری و مقداری لوبیای آب پز ویا نخود فرنگی و سیب زمینی آب پز تزئین نمایید .

این غذا به صورت گرم و به عنوان غذای رژیمی مورد استفاده است .

 

 

  منبع: سایت شیلات گلستان

سایر مطالب