سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: شنبه 3 آذر 1403

سالاد ماهي با ماكاروني

تاریخ: 10:29:55 1388/07/14 بازدید: 1169
سالاد ماهي با ماكاروني

مواد لازم براي 6 نفر:

5/1 كيلو ماهي قزل آلا
1 بسته ماكاروني فرمي
1 فنجان هويج ريز شده
2/1 قاشق غذاخوري روغن زيتون
2/1 فنجان ?رفس ريز شده
نصف فنجان زيتون سياه
2/1 فنجان پيازچه خرد شده
2/1 فنجان فلفل سبز خرد شده
4/1 فنجان بادام زميني بود داده
نصف فنجان مايونز
نصف قاشق چايخوري نمك
8/1 قاشق چايخوري فلفل
1 عدد گوجه فرنگي ريز شده


طرز تهيه:

ماهي را با كمي آب بپزيد بعد بگذاريد سرد شود. پوست و استخوانهاي ماهي را جدا كرده گوشت آنرا به قطعات كوچك ببريد ماكاروني را مطابق معمول آب پز كنيد. قبل از آب كشي (حدود 2 دقيقه قبل) هويج را به آب و ماكاروني در حال جوش اضافه كرده و خوب بهم بزنيد. بعد كرفس پياز فلفل سبز و ماهي را اضافه كرده خوب بهم بزنيد تا مخلوط شوند. در ظرف ديگري مايونز فلفل و نمك را مخلوط كرده و آن را هم به مواد قبلي اضافه كنيد و به آرامي بهم بزنيد اين غذا فورا بايد سرو گردد در غير اينصورت درب ظرف را بسته در يخچال بگذاريد. در هنگام مصرف مي توانيد سالاد را با زيتون و گوجه فرهنگي تزئين كنيد.

منبع: سايت شيلات ايران

سایر مطالب