مواد اولیه : برای 4 نفر
2 قاشق سوپخوری | کره |
1 قاشق سوپخوری | روغن کانولا |
1 عدد | پیاز خرد شده |
2 عدد | هویج خرد شده |
2 ساقه | کرفس خرد شده |
2 حبه | سیر ریز شده |
1 قاشق سوپخوری | آویشن |
2 عدد | برگ بو |
2 قاشق سوپخوری | سس گوجه فرنگی |
1 قاشق چایخوری | پاپریکا |
1/2 قاشق چایخوری | نمک |
1/2 قاشق چایخوری | فلفل سیاه |
5 فنجان | عصاره مرغ |
1 قاشق چایخوری | سس ورسستر شایر |
1 قاشق سوپخوری | آب لیمو ترش تازه |
1/4 فنجان | خامه پر چرب |
450 گرم | ماهی سالمون |
2 قاشق سوپخوری | پیازچه تازه، ریز خرد شده، جهت سرو |
آویشن 1 قاشق سوپخوری (تازه، ریز شده، یا 1 قاشق چایخوری خشک)
ماهی سالمون (مزه دار شده با نمک و فلفل، پخته، تکه های کوچک)
طرزتهیه :
1 - یک قابلمه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط بگذارید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. پیاز، هویج و کرفس را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید. سیر، آویشن، برگ بو، سس گوجه فرنگی، پاپریکا و نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. 1 دقیقه دیگر تفت دهید. شعله را زیاد کنید و سس ورسسترشایر و عصاره مرغ را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید و بگذارید 20 دقیقه تا سبزیجات نرم شوند بپزد و گاهی هم بزنید. از روی شعله بردارید و برگ بو ها را بیرون بیاورید.
2 - با یک مخلوط کن دستی، سوپ را مخلوط کنید تا کاملاً نرم بشود. آب لیمو و خامه پر چرب را اضافه کنید و هم بزنید. سوپ را با ملاقه توی کاسه بکشید و روی آن سالمون و پیازچه بگذارید و با برش های لیمو سرو کنید.
منبع: سایت بیتوته http://www.beytoote.com