سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: سه شنبه 13 آذر 1403

فيله ماهي قزل آلا:

تاریخ: 11:24:21 1388/07/25 بازدید: 853
فيله ماهي قزل آلا:

 مواد لازم براي 4 نفر

ماهي قزل آلا                 4عدد

آرد سوخاري                  1پيمانه

نمك وفلفل                    بميزان لازم 

زعفران سائيده شده       نصف قاشق چايخوري

روغن مايع                     نصف ليوان

  طرزتهيه:

ابتدا فلس ماهي را گرفته با قيچي از زير شكم چاك داده محتويات داخل شكم ماهي را خالي كرده تميز بشوئيد چاك زير شكم را بطور سرتاسري از زيردهان تا انتهاي دم ماهي ادامه دهيد. استخوانهاي ماهي را از دو طرف با چاقو تميز كرده ، تيره وسط واستخوانهاي آن را جدا كرده تا ماهي بصورت صفحه اي بازشود.

به ماهي ها بطور يكنواخت زعفران زده ,آرد ,نمك وفلفل را در ظرفي مخلوط كرده دو طرف ماهي را درآن غلتانده و از طرف شكم در روغن داغ قرار دهيد , يك طرف كه سرخ شد برگردانده تا طرف ديگر سرخ شود. اگر ماهي را ازطرف پشت در روغن قرار دهيد پوست آن جمع شده واز كيفيت ظاهري آن كاسته خواهد شد

سایر مطالب