موادلازم براي 4 نفر:
ماهي قزل آلا 3عدد
فلفل دلمه اي سبز 2عدد
گوجه فرنگي كوچك 10عدد
دنبه گوسفند 100گرم
نمك ,فلفل يك قاشق مرباخوري
آبليمو 4قاشق غذاخوري
طرزتهيه:
ماهي را به قطعات كوچك برش داده با آبليمو،نمك وفلفل مخلوط كرده وبه مدت 2 ساعت در يخچال بگذاريد،بعد ماهيها را از مخلوط فوق خارج كرده ،به سيخ زده ،بصورت يك در ميان تكه هاي ماهي ،دنبه ،فلفل سبز وگوجه فرنگي را اضافه كنيد ,بهمين ترتيب تا سيخ پرشود ، سپس سيخ آماده شده را روي آتش زغال يا كباب پز كباب كنيد.توجه : بهتر است از سيخ هاي كوتاه چوبي استفاده كرده وبا همان سيخ ها سرسفره ببريد.
منبع سايت شيلات كرمانشاه