مواد لازم جهت 4 تا 6 نفر:
4/1 فنجان كره يا مارگارين
2 قاشق چايخوري جعفري خرد شده خشك
1 قاشق چايخوري پيازچه خشك
1 فنجان پودر سير و پياز سائيده شده
3 قاشق غذاخوري آرد
4/1 قاشق چايخوري نمك
1 فنجان شير
2/1 فنجان پنيرپيتزاي سوييسي رنده شده
450 گرم فيله ماهي به ضخامت 5/1 سانت و بريده شده به قطعات كوچك
طرز تهيه:
در ظرف كوچكي دو قاشق كره يك قاشق جعفري نصف قاشق پيازچه را مخلوط كنيد و بمدت 45 ثانيه تا 1 دقيقه در مايكروفر قرار دهيد تا كره ذوب شود. سپس ادويه را در آن ريخته و هم بزنيد و كنار بگذاريد. بقيه 2 قاشق كره باقيمانده را هم در ظرف ديگري ريخته و در مايكروفر بمدت 45 ثانيه تا 1 دقيقه قرار دهيد وقتي ذوب شد آرد جعفري بقيه پيازچه و نمك را هم در آن بريزيد. شير را هم اضافه كرده و با قدرت بالاي مايكروفر بمدت 3 تا 4 دقيقه حرارت دهيد تا خوب بپزد هر چند دقيقه يكبار آن را بهم بزنيد. سپس پنير را اضافه كرده تا ذوب شود و اين مواد را هم كنار بگذاريد ماهيها را درظرف چيده سس را روي آن بريزيد و با كاغذ روغني بپوشانيد و در مايكروفر با قدرت بالا بمدت 4 تا 6 دقيقه قرار دهيد. بعد از اين مدت ماهي را برگردانيد تا طرف ديگر آن هم بپزد. سپس با مخلوط فوق آنرا پوشانده و پيازچه و ادويه را نيز به آن اضافه كرده و بمدت 2 دقيقه بدون پوشاندنشان با قدرت 70% حرارت دهيد.
منبع: كتاب طعم ماهي