به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، سیّد ولی اله صالحی میر رئیس گروه ترویج و آبزیان شیلات مازندران با اشاره به این مطلب که یکی ازراه های حفظ و امنیت و افزایش تولید درمزارع گرمابی مدیریت هوادهی و آشنایی با انواع دستگاههای هواده و کاربرد آن درمزارع می باشد، گفت : با توجه به کمبود منابع آبی و استفاده از تجهیزات مکانیزاسیون درحوزه آبزی پروری ، آشنایی با دستگاههای هواده و چگونگی و بکارگیری آن درمزارع پرورش ماهیان گرمابی می تواند درتوجیه اقتصادی این فعالیت تأثیرگذارباشد .
صالحی میر درادامه تصریح کرد : بهمین منظوراداره کل شیلات استان مازندران با مشارکت کانون بسیج سازندگی و منابع طبیعی شهرستان بابل اقدام به برگزاری دوره آموزشی مدیریت هوادهی درمزارع ماهیان گرمابی درروز دوشنبه 13/06/96 دراین شهرستان نموده است .
هوادهی و تعریف آن ، انواع هواده ها ، محاسبه حد اشباع حلالیت اکسیژن درآب ، عوامل موثر برحلالیت اکسیژن ، محاسبه مصرف اکسیژن ، محل قرارگیری هواده ها ، بازده های استاندارد انواع هواده و ترکیب و تأثیردستگاهها مختلف هوادهی درمزارع ماهیان گرمابی از جمله محورها و سرفصلهای این دوره آموزشی بوده که آقای مهندس اسماعیلی از اساتید مجرب درمبحث هوادهی آخرین یافته های علمی را برای 30 نفر از شرکت کنندگان دردوره شامل کارشناسان و تولیدکنندگان تدریس نمودند .