تاریخ: 10:44:29 1387/04/22 بازدید: 687
دراين دوره آموزشي با شركت بيش از 50 نفر از دبيران حرفه وفن اداره آموزش و پرورش شهرستان قائم شهر برگزار شد. آقاي مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان هدف از برگزاري اين دوره ها را بالا بردن افزايش مصرف سرانه ماهي دراستان اعلام كرد و گفت: درحال حاضر مصرف سرانه ماهي دراستان حدود 12 كيلو گرم است كه درنظر داريم تا پايان برنامه چهارم اين ميزان را به حدود 14 كيلو گرم برسانيم ، وي ميزان مصرف سرانه ماهي در كشور را 7/7 كيلو گرم برشمرد . مديركل شيلات استان با اشاره به اهميت مصرف ماهي در تضمين سلامتي انسان گوشت ماهي را يك نوع دارو دانست كه با افزايش مصرف آن به سلامت جامعه كمك شاياني خواهيم نمود و درنظر داريم با برگزاري دوره هاي آموزشي طبخ ماهي در شهرستانهاي ديگر مردم را با شيوه هاي نوين و متنوع طبخ با استفاده از اساتيد مجرب آشنا نماييم . حسن حبيب نژاد از برگزاري دو جشنواره طبخ و عرضه آبزيان ( ماهي) در شهرستانهاي آمل در مهرماه و در شهرستان تنكابن در بهمن ماه سال جاري خبر داد و اعلام كرد در سال گذشته دو جشنواره در بابل و ساري برگزار كرديم كه با استقبال كم نظير مردم استان روبرو شد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار