سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: سه شنبه 6 آذر 1403

برنامه ریزی و تلاش شیلات مازندران برای انتخاب بهترین منوی غذای سلامتی ( ماهی) برای جامعه دررستورانها و هتلها و مراکز طبخ

تاریخ: 13:09:17 1396/07/29 بازدید: 330
برنامه ریزی و تلاش شیلات مازندران برای انتخاب بهترین منوی غذای سلامتی ( ماهی) برای جامعه دررستورانها و هتلها و مراکز طبخ


به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران دکتر حسینعلی رستمی مددیرکل شیلات مازندران این مطلب رادر جلسه هم اندیشی مربیان مجرب طبخ ماهی استان و شیلات مازندران روزیکشنبه در سالن اجتماعات این اداره کل اعلام کرد وگفت: ماهی برخلاف سایر مواد غذایی دردرمان بسیاری از بیماریها و امراض بویژه بیماریهای قلبی و عروقی بسیار موثر است و مصرف آن همواره مورد تاکید پژشکان و متخصصان امور تغذیه هست البته به شرط رعایت اصول استاندار شکل و شیوه طبخ ماهی که البته شیلات مازندران درکنار سایر ماموریتهای اصلی خود یعنی بازسازی ذخایر ،حفظ و حراست از منابع آبزیان ، صیدو تولید آبزیان تلاش داردتا سرانه مصرف ماهی رادرجامعه افزایش دهد و دراین مسیر بااستفاده از دانش و تجربه مربیان طبخ ماهی درنظردارد تا شیوه های مهم و اصولی ونوین طبخ ماهی رادرجامعه ترویج نماید و نشست هم اندیش امروز هم بمنظور یافتن راهکارهابرای بالابردن سرانه مصرف ماهی درجامعه است. رستمی دردادامه بابیان اینکه ماهی در افزایش ضربی هوشی کودکان نیز موثر و مفید است افزود: شیلات مازندران باهمکاری سازمان ایرانگردی و جهانگردی درنظردارد درکنار لیست و منوی غذای رستورانها و هتلها منوی ویژه ماهی با شیوه های متنوع طبخ رادراختیار مشتریان قراردهدکه امید واریم با این کار سرانه مصرف ماهی درجامعه راافزایش دهیم. مدیرکل شیلات استان گفت: در سه ماهه اول سال 96  تعداد27 دوره آموزشی طبخ ماهی(1297 نفرروز ) در استان بااستفاده از همین مربیان مجرب برگزارشدکه درهریک از این دوره ها حداقل 5 نوع غذاباگوشت ماهی طبخ و آموزش داده شد. مدیرکل شیلات مازندران در پایان تصریح کرد: سرانه مصرف ماهی درکشور 10 ودراستان مازندران 13/7 کیلوگرم است که باید از طریق مختلف مختلف :استمراردوره های آموزش طبخ ، برگزاری جشنواره ها ، استفاده ازروشهای مهم ترویجی مثل مجلات ، سایتها،بروشورهاهرچه بیشتر امکان دسترسی آسان و باقیمت مناسب مردم به ماهی فراهم گردد . درپایان این جلسه ازتعداد 6 نفر از بانوان و مربیان مجرب طبخ ماهی استان که دربرگزاری دوره های آموزشی طبخ ماهی درکنار شیلات مازندران در ترویج فرهنگ آبزی مصرفی نقش فعالی داشتند با اهداء لوح تجلیل شد.

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار