به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات مازندران، سیّد ولی اله صالحی رئیس گروه ترویج و آبزیان شیلات مازندران گفت : برای درک اساسی بیماری و مکانیسم تولید آن درماهی ، شناخت عمیق اززیست شناسی ، فیزیولوژی و نیازمندیهای محیطی آنها ضروری است و بعبارت دیگر ، بیماری نتیجه تأثیرات متقابل سیستم زیست شناختی ماهی و تحریک زیان آورمحیطی است .
صالحی میر افزود : درفرایند پرورش ماهی تهیه بچه ماهی سالم می تواند تضمینی برای دوره پرورش باشد . درهمین راستا اداره کل شیلات مازندران با مشارکت اداره کل دامپزشکی استان، یک دوره آموزشی با عنوان آشنائی با الزامات بهداشتی – قرنطینه ای تخم چشم زده ماهی قزل آلای رنگین کمان و نقش آن درتولید بچه ماهیان نورس را درروز چهارشنبه مورخ 17/08/96 دربابلسر برگزارنموده است .
صالحی درادامه تصریح کرد : دراین دوره آموزشی 50 نفراز آبزی پروران ، کارشناسان با الزامات بهداشتی درتکثیرماهی قزل آلا ، اصول بهداشت و رعایت آن درحمل و نقل تخم چشم زده درمزارع حدواسط یا مراکز تکثیر ، دسته بندی بیماری ها و نحوه پیشگیری ازبیماریها درمزارع حدواسط ، اصول قرنطینه ، نحوه استفاده از ضدعفونی کننده ها و ... که توسط مدرس دوره دکتر زرگر ازاساتید دانشگاه تهران ارا ئه گردید آشنا شدند .