سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

10 واحد کنسرو سازی آبزیان به ظرفیت 120 میلیون قوطی دراستان فعال می باشند

تاریخ: 11:11:19 1396/09/19 بازدید: 318
10 واحد کنسرو سازی آبزیان به ظرفیت 120 میلیون قوطی دراستان فعال می باشند

دکتررستمی مدیرکل شیلات مازندران خبرداد:

10 واحد کنسرو سازی آبزیان به ظرفیت 120 میلیون قوطی دراستان فعال می باشند

             به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، دکترحسینعلی رستمی این مطلب را درحاشیه بازدید از واحدهای فرآوری آبزیان درشهرک شیلاتی میرود بابلسر که با حضورحجت الاسلام والمسلمین قلی پورامام جمعه بابلسرصورت پذیرفت عنوان کرد .

وی گفت : فرآوری آبزیان ضرورت توسعه بخش شیلات است و اگر بتوان واحدهای فرآوری درحوزه فیله و بسته بندی ، کنسرو سازی ، خوراک آبزیان و ... را توسعه دهیم ضمن ایجاد ارزش افزوده ، ماندگاری آبزیان را جهت دسترسی به مناطق مختلف و صادرات فراهم خواهیم کرد .

مدیرکل شیلات مازندران افزود : درحال حاضرتعداد 4 واحد فعال درحوزه فیله و بسته بندی انواع آبزیان دراستان فعالیت می کند که ظرفیت 6000 تن فیله و بسته بندی را دارا می باشد که دراین میان یکی از واحدهای مستقردرشهرک صنعتی میرود مجوزهای لازم برای صادرات به اروپا و روسیه را بعنوان اولین شرکت درمنطقه شمال کسب کرده است همچنین تعداد 10 واحد کنسرو سازی به ظرفیت 120 میلیون قوطی دراستان فعال بوده و دوواحد خوراک اکسترودرآبزیان با ظرفیت تولید 46000 تن دراین استان مشغول فعالیت می باشند که محصولات این واحدها علاوه بر تأمین بخشی از بازار داخل به کشورهای مختلف هم صادر می شود ضمن اینکه تعداد 11 واحد تولید پودرماهی به ظرفیت 6000 تن درسطح استان فعال می باشند .

وی تصریح کرد : دراین استان تعداد 1 واحد تولید قوطی کنسرو به ظرفیت 10 میلیون قوطی و یک واحد تولید انواع تورطناب مورد استفاده درصنعت شیلات دراستان مستقر می باشد .

لازم به یادآوری است که بیش از 95 هزارتن انواع آبزیان دریایی و پرورشی دراستان تولید می شود که بخشی از آن دراستان و مازاد آن به سایر استان ها و کشورها ی مختلف صادرمی شود .همچنین سرانه مصرف آبزیان دراستان حدود 5/13 کیلوگرم می باشد و این عدد درکشور10 کیلوگرم است .

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار