سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: یکشنبه 4 آذر 1403

سید ولی اله صالحی رﺋیس گروه ترویج وآموزش ابزیان شیلات مازندران خبر داد: از ابتدای سال جاری تا کنون به منظور افزایش سرانه آبزیان 25 دوره آموزش طبخ ماهی به تعدادحدود1300نفرروز توسط شیلات مازندران برگزار شد

تاریخ: 07:34:51 1396/10/13 بازدید: 547
 سید ولی اله صالحی رﺋیس گروه ترویج وآموزش ابزیان شیلات مازندران خبر داد: از ابتدای سال جاری تا کنون به منظور افزایش سرانه آبزیان 25 دوره آموزش طبخ ماهی به تعدادحدود1300نفرروز توسط شیلات مازندران برگزار شد

سید ولی اله صالحی رﺋیس گروه ترویج وآموزش ابزیان شیلات مازندران خبر داد:
از ابتدای سال جاری تا کنون به منظور افزایش سرانه آبزیان 25 دوره آموزش طبخ ماهی به تعدادحدود1300نفرروز توسط شیلات مازندران برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران صالحی این مطلب را در کارگاه آموزش طبخ ماهی که با حضور مدیران و سرآشپزهای هتل ها و رستوران های استان در مجتمع پذیرایی شیلات مازندران در بابلسر برگزار شد گفت و افزود: آشنایی عموم جامعه با ارزش غذایی و خواص درمانی ماهی، آشنایی با روش های نوین طبخ ماهی، آشنایی با انواع محصولات و فرآورده های شیلاتی و همچنین افزایش سرانه مصرف آبزیان از جمله اهداف برگزاری این دوره ها می باشد. که دوره های فوق با همکاری دفتر امور بانوان استانداری، فرمانداری ها و سازمان جهاد کشاورزی در شهرستانهای مختلف استان برای خانمهای خانه دار، سرآشپزان هتل ها، رستوران ها و نیز بانوان محترم شاغل در دستگاه های دولتی و خصوصی و نیز دانشجویان و دانش آموزان در مقاطع متوسطه با بهره گیری از مربی های مجرب طبخ ماهی برگزار می گردد. رئیس گروه ترویج و آموزش شیلات استان در ادامه با تشکر از همکاری خوب و گسترده میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی استان برای مشارکت و همکاری در برگزاری این دوره ها تصریح کرد:  هدف نهایی برگزاری این کارگاه ها گنجاندن منوی خاص ماهی غذای سلامتی در لیست غذاهای رستوران ها و هتل هاست که امیدواریم با توسعه مصرف آبزیان در جامعه سلامتی و شادابی به منازل مردم هدیه گردد. صالحی سرانه مصرف آبزیان در ایران را 10 کیلوگرم و استان را 13/8 کیلوگرم اعلام نمود. دراین دوره ده نوع غذا با ماهی شامل: ماهی شکم پر با گردو ، پلو ماهی با سبزیجات ، خورشت ماهی با سس انار، ماهی با سس کیوی ، خوراک قارچ و ماهی ، فیش برگر، سالاد پاستا با ماهی ، املت ماهی، سوپ ماهی بصورت عملی به فراگیران آموزش داده شد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار