تاریخ: 09:02:47 1396/11/19 بازدید: 713
برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با روشهای طبخ آبزیان در شهرستان سوادکوه و سوادکوه شمالی
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران این مطلب را عباس زاده ریاست اداره شیلات شهرستانهای سوادکوه و سوادکوه شمالی درمحل برگزاری این دوره گفت وافزود:درشهرستانهای حوزه فعالیتی این اداره فرصتهای وظرفیتهای شیلاتی خوبی بویژه ماهیان سردآبی وجودارد که امیدواریم باتوسعه مراکز آبزی پروری تولیدآبزیان این دوشهرستان راتوسعه دهیم ،
وی ضمن برشمردن فوائد مصرف آبزیان، این دوره ها را یکی از برنامه های اداره کل شیلات مازندران در جهت بهبود سرانه مصرف ماهی عنوان نمود. دوره مذکور که باهمکاری شیلات و بسیج سازندگی برنامه ریزی شده بود با استقبال خوبی روبرو گردید .
رئیس شیلات شهرستان از برگزاری مسابقه طبخ آبزیان بمناسبت روز زن در این شهرستان خبر داد وتصریح کرد:دراین مسابقه به تعدادی از بهترین طبخ ها باماهی جوایزی اهداخواهدشد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار