به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران مهندس نقوی گفت:
اداره شیلات شهرستان بابل درکنار تلاش درجهت افزایش کمی تولید ،درراستای سیاستها و برنامه های اداره کل شیلات مازندران درجهت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه با هماهنگی شبکه بهداشت شهرستان بابل و رابطین بهداشت مراکز بهداشتی در مناطق مختلف شهرستان وهمچنین اداره فنی حرفه ای با استفاده از مربی مجرب، کلاس آموزشی طبخ ماهی را برگزار کرد که دراین دوره 45 نفر از بانوان شهرستان باشرکت دراین کلاس با شیوه های طبخ سالاد پاستا و ماهی، آش دریایی، املت ماهی و پیازبه صورت عملی آشنا شدند. .
وی بیان داشت: با استمرار این گونه آموزشها ،شیو های اصولی طبخ ماهی ترویج وسرانه مصرف ماهی به عنوان یک غذای سلامتی افزایش یابد.
وی به ارزش غذایی گوشت ماهی اشاره و اضافه کرد: به همین دلیل این این ماده غذایی باید در سبد غذایی خانوارها به عنوان یک غذایی مفید و موثر در سلامتی افراد،گنجانده شود .
رییس اداره شیلات شهرستان بابل تصریح کرد: شیلات تلاش می نماید با تولید پروتئین سالم ( ماهی) بخشی از نیازهای جامعه را تامین نماید .