سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403

" آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزهاو مدیران ، هتلها و رستورانهای شهرستان محمودآباد "

تاریخ: 08:39:44 1396/12/08 بازدید: 605
 " آموزش تخصصی طبخ انواع آبزیان ویژه سرآشپزهاو مدیران ، هتلها و رستورانهای شهرستان محمودآباد   "

به گزارش روابط عمومی اداره کل شیلات استان مازندران، مهندس بهروز عمرانی رئیس اداره شیلات شهرستان محمودآباد هدف از برپایی این کلاسها را فرهنگ سازی مصرف آبزیان جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در جامعه عنوان کرد و اظهارداشت: امید است با برگزاری این گونه کلاسها و ارائه طبخ صحیح آبزیان میزان سرانه مصرف ماهی در استان بخصوص شهرستان محمودآباد افزایش یابد .
بهروزعمرانی با بیان این مطلب که یکی از راههای بالا بردن متوسط سرانه مصرف ماهی درجامعه ، آشنایی مردم با انواع روش های طبخ آبزیان است گفت : درراستای تحقق اهداف فرهنگ مصرف آبزیان دربین آحاد جامعه و نظربه فرارسیدن ایام نوروز و حضورمسافران و گردشگران دراین استان ، شیلات مازندران با مشارکت اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری شهرستان محمودآباد این دوره آموزشی را دراین شهرستان برگزارنمود .
این مسئول درادامه تصریح کرد : به منظور ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و آشنایی هرچه بیشترباروش های مختلف طبخ آبزیان و نقش بسیار مهم امگا 3 موجود درگوشت ماهی برای کاهش بیماری های قلبی و عروقی ، این دوره آموزشی با 3 نوع طبخ ماهی شامل : بوگاتینی ماهی ، فلین سالمون و اردور میگو و سبزیجات توسط مربی مجرب استانی برای تعداد 30 نفر از سرآشپزهای این شهرستان برگزارگردید .
پیوست: دانلود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار