سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

150نفر از بانوان شاغل ادارات، دانشجویان ودانش آموزان وخانه دار درکلاس آموزش طبخ ماهی در شهرستان فریدونکنار شرکت کردند.

تاریخ: 10:51:23 1396/12/14 بازدید: 656
150نفر از بانوان شاغل ادارات، دانشجویان ودانش آموزان وخانه دار درکلاس آموزش طبخ ماهی در شهرستان فریدونکنار شرکت کردند.


به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران مهندس حسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکناربا اعلام مطلب فوق گفت: درراستای برنامه ریزی انجام شده باهمکاری خوب و گسترده اداره آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار به منظور ترویج روشهای نوین طبخ ماهی و گنجاندن ماهی در سبد غذایی خانوارها ، براساس سیاستهای ابلاغی شیلات مازندران ، این اداره نسبت به برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی در هنرستان کارودانش شهیدان کارگران در شهرستان فریدونکنار اقدام نمود که صبح امروز دوشنبه 14 اسفند براساس فراخوان انجام شده تعداد150نفر از بانوان شاغل ادارات شهرستان ، دانشجویان و بانوان خانه دارو همچنین دانش آموزان مدرسه مذکور از این دوره استقبال گسترده ای داشتند.اسحاقی درادامه با اشاره به اینکه شهرستان فریدونکنار دارای ظرفیت شیلاتی خوبی بویژه درزمینه بازار ماهی است ، افزود: در این کارگاه آموزشی وترویجی بااستفاده از مربی مجرب آشپزی شیوه طبخ 4 نوع غذابا ماهی شامل : آش ماهی ، فیش برگر(کتلت ماهی) ، پاستا ماهی و نیز خوراک ماهی با قارچ ،به فراگیران آموزشهای لازم داده شد. رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار درپایان تصریح کرد: برای فردا ( سه شنبه) جشنواره طبخ ماهی نیز برنامه ریزی شده است که در سه موضوع بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن به عنوان محورهای مسابقه در نظر گرفته شد که در پایان به 9 نفر لوح تقدیر و هدایا اهداء خواهد شد.

 

Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار