تاریخ: 11:55:14 1396/12/14 بازدید: 683
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران مهندس هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل با اعلام مطلب فوق گفت: در راستای افزایش استفاده از آبزیان وترویج فواید مصرف گوشت سفید و و نیز شیوه های نوین طبخ چند نوع غذا با ماهی براساس برنامه های ابلاغی یک دوره آموزشی طبخ ماهی در شهرستان آمل برگزارشد که دراین دوره تعداد 50 نفر از بانوان شاغل و نیز خانه دار این شهرستان با شرکت دراین کارگاه با روشهای طبخ 6 نوع غذابا ماهی شامل : پای ماهی،پاستا ماهی، اوجی پلو با ماهی، سوپ ماهی ، کوکو ماهی تند باسس رمولادو شنتیسل ماهی که توسط مربی مجرب آموزش داده شد آشنا شدند.عقیلی درادامه با اشاره به جایگاه شیلاتی این شهرستان بویژه در بخش تولید ماهیان سردآبی در منطقه کوهستانی هراز افزود: درنظراست درروز سه شنبه 15 اسفند جشنواره طبخ ماهی در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن به عنوان محورهای مسابقه برگزارگردد که در پایان به 9 نفر لوح تقدیر و هدایا اهداء خواهدشد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار