تاریخ: 11:16:30 1396/12/15 بازدید: 1161
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران دگترحسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسروفریدونکناربااعلام مطلب فوق درمحل برگزاری مسابقه در هنرستان کارودانش شهیدان کارگران شهرستان فریدونکنارگفت:باتوجه به برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی روز قبل دراین مکان، امروز سه شنبه 15 اسفندماه شرکت کنندگان دردوره با استفاده از مطلب بیان شده توسط مربی طبخ و آشپزی ،درمسابقه در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با 35 غذا در مسابقه شرکت نمودند . رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار درپایان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آموزشها و مسابقه ترویج شیوه های نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است که در پایان مسابقه پس از داوری نحوه طبخ وتست غذا توسط مربیان مجرب طبخ ، شهردار فریدونکنار و سایر مسئولین شیلاتی پس از تست غذا ، با اهداء لوح تقدیر و جوایز از 9 نفر از نفرات برتر تقدیر و تجلیل نمودند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار