سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

ارائه 35 غذا درمسابقه طبخ ماهی در شهرستان فریدونکنار.

تاریخ: 11:16:30 1396/12/15 بازدید: 1161
ارائه 35 غذا درمسابقه طبخ ماهی در شهرستان فریدونکنار.
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران دگترحسن اسحاقی رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسروفریدونکناربااعلام مطلب فوق درمحل برگزاری مسابقه در هنرستان کارودانش شهیدان کارگران شهرستان فریدونکنارگفت:باتوجه به برگزاری دوره آموزشی و ترویجی آشنائی با طبخ ماهی روز قبل دراین مکان، امروز سه شنبه 15 اسفندماه شرکت کنندگان دردوره با استفاده از مطلب بیان شده توسط مربی طبخ و آشپزی ،درمسابقه در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن با 35 غذا در مسابقه شرکت نمودند . رئیس اداره شیلات شهرستانهای بابلسر و فریدونکنار درپایان تصریح کرد: هدف از برگزاری این آموزشها و مسابقه ترویج شیوه های نوین طبخ ماهی و بالابردن سرانه مصرف آبزیان به عنوان غذای سلامتی است که در پایان مسابقه پس از داوری نحوه طبخ وتست غذا توسط مربیان مجرب طبخ ، شهردار فریدونکنار و سایر مسئولین شیلاتی پس از تست غذا ، با اهداء لوح تقدیر و جوایز از 9 نفر از نفرات برتر تقدیر و تجلیل نمودند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار