تاریخ: 12:08:54 1396/12/15 بازدید: 1428
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران مهندس هادی عقیلی رئیس اداره شیلات شهرستان آمل امروز سه شنبه با اعلام مطلب فوق در محل برگزاری مسابقه گفت: براساس برنامه های ابلاغی یک دوره آموزشی طبخ ماهی روز دوشنبه 14اسفندبا مشارکت خوب بانوان این شهرستان در آمل برگزارشد که دراین دوره تعداد 30نفر از بانوان شاغل و خانه دار این شهرستان با شرکت دراین کارگاه با روشهای طبخ 6 نوع غذابا ماهی شامل : پای ماهی،پاستا ماهی، اوجی پلو با ماهی، سوپ ماهی ، کوکو ماهی تند باسس رمولادو شنتیسل ماهی که توسط مربی مجرب آموزش لازم را فراگرفتند. عقیلی درادامه با اشاره به اینکه براساس اعلام قبلی مسابقه طبخ در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن امروز 15اسفندبرگزارشد، افزود: تعداد23 غذا با مدلهای مختلف و متنوع دراین جشنواره طبخ ماهی ارائه شد که پس از پایان داوری توسط مربیان طبخ وآشپزی مجرب به 9 نفر لوح تقدیر و جوائزی باحضور معاون فرماندار،مدیر جهادکشاورزی و کمیته اموربانوان فرمانداری و نیز مسئولین آموزش و پرورش و شیلات اهداء شد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار