به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران مهندس علیرضا نقوی رئیس اداره شیلات شهرستان بابل امروز چهارشنبه با اعلام مطلب فوق در محل برگزاری کلاس طبخ در حسینیه شهر امیرکلا گفت: براساس برنامه ریزی انجام شده دوره آموزشی طبخ ماهی امروز16 اسفند با مشارکت خوب بانوان این شهرستان در حال برگزاری است که دراین دوره تعداد120 نفر از بانوان شاغل و خانه دار این شهرستان با شرکت دراین کارگاه با روشهای عملی طبخ 5 نوع غذا با ماهی شامل : سالادپاستا با ماهی، فیش برگر،ماهی شکم پر،آش ماهی و خوراک ماهی باقارچ که توسط مربی مجرب آموزشهای لازم را فراگرفتند. نقوی درادامه با اشاره به اینکه براساس اعلام قبلی مسابقه طبخ در سه محور بهترین تزئینات ، حفظ ارزش غذایی ماهی، و نیز باصرفه بودن روز پنجشنبه 17اسفندبرگزارخواهدشد، افزود: با توجه به مشارکت و استقبال خوب بانوان امیدواریم فردا ارائه مدلهای مختلف و متنوع دراین جشنواره طبخ ماهی راشاهد باشیم، که پس از پایان داوری توسط مربیان طبخ وآشپزی مجرب به 9 نفر لوح تقدیر و جوائزی باحضور مسئولین اهداء خواهد شد.رﺋیس اداره شیلات شهرستان بابل درپایان تصریح کرد:درکنارآموزش طبخ ماهی نمایشگاه عرضه ماهی نیزبه منظور توسعه فرهنگ آبزیان نیزبه مدت دو روز درمحل برگزاری دوره آموزشی دایرمی باشد.