به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، دکتر حسینعلی رستمی مدیر کل شیلات مازندران این مطلب را در نشست صمیمی با کارکنان این اداره کل در بابلسر اعلام کرد و تحقق اهداف و برنامه های شیلاتی در سال جاری را مرهون تلاش و زحمات همه کارکنان دانست و با اشاره به تولید ماهیان زینتی در سال جاری در استان گفت: با افزایش جمعیت و آپارتمان نشینی تمایل به نگهداری آکواریوم و ماهیان آکواریومی و گیاهان آبزی به دلیل شرایط خاص اعم از عدم وجود بیماری های مشترک، عدم وجود شرایط آزار دهنده مانند صدا و بو و همچنین سادگی نگهداری و زیبایی چشم نواز میتواند به عنوان یکی از سرگرمی ها و لوازم زینتی در منزل، محیط کار، سالن های انتظار و ... به کار گرفته شود.
بر این اساس و با توجه به نیاز بسیار کم آب و فضا تقاضای تکثیر و پرورش ماهیان زینتی روز به روز در حال افزایش است ، ماهیان زینتی به واسطه رنگهای متنوع و حرکات موزون و چشم نواز در منازل و سایر مکان ها نگهداری می شود.
رستمی در ادامه با اشاره به وضعیت تکثیر و پرورش ماهیان زینتی سال 1396 استان مازندران افزود: تعداد 22 مرکز 2622000 قطعه تولید انواع ماهیان زینتی را تولید داشته اند که حدود 30 درصد آن از طریق سایز نمودن ماهیان وارداتی و مابقی از طریق تکثیر در داخل استان تولید شده است که شامل 2 گروه زندهزا از جمله گوپی، مولی، پلاتی، دم شمشیری و ... و تخم گذار از قبیل سیچلایدها، اسکار، باربها، گلدفیشها، کوی، انجل و ... میباشد و حدود 40 گونه از انواع ماهیان زینتی در استان تکثیر و پرورش داده میشوند.
مدیرکل شیلات مازندران در پایان تصریح کرد ارزش اقتصادی تکثیر و پرورش ماهیان زینتی سال جاری 55 میلیارد ریال بوده و تعداد 87 نفر به صورت مستقیم در این بخش اشتغال دارند ضمن اینکه شهرستانهای قائمشهر، جویبار و سوادکوه بیشترین میزان تولید ماهیان زینتی استان رادارند.