سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

برگزاری کارگاه آموزشی طبخ ماهی در شهرستان ساری

تاریخ: 08:33:50 1396/12/21 بازدید: 1586
برگزاری کارگاه آموزشی طبخ ماهی در شهرستان ساری
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران مهندس حسین پناهی رئیس اداره شیلات شهرستان ساری در حاشیه برگزاری کلاس آموزش طبخ ماهی که در مرکز خیریه غنچه های گل یاس این شهرستان برگزارشد، گفت: در این کارگاه آموزشی که با همکاری امور بانوان استانداری و با حضور بیش از 50 نفر از بانوان شاغل در ادارات این شهرستان برگزار شد، شرکت کنندگان با شیوه طبخ ۴ نوع غذا باماهی شامل: سوپ ماهی، گراتن ماهی، کاری پلو با ماهی و نیز کتلت ماهی آشنا شدند.
پناهی در ادامه با تاکید بر فرهنگ‌سازی مصرف آبزیان و ترویج مصرف ماهی به عنوان غذای سلامتی و حفظ ارزش غذایی گوشت ماهی در آشپزی در بین خانواده‌ها افزود: یکی از راهکارهای فرهنگ سازی در زمینه مصرف آبزیان، برگزاری جشنواره ها و دوره‌های آموزشی مختلف با رویکرد نحوه نگهداری و آماده کردن مواد اولیه مورد نیاز و نیز آموزش روش های نوین طبخ برای شهروندان و به خصوص مادران جامعه است.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار