مهندس رضا فلکی مقدم رئیس اداره شیلات شهرستانهای تنکابن و رامسر در حاشیه برگزاری کلاس آموزشی طبخ ماهی و عرضه زنده که با حضور بانوان ادارات و خانه دار در شهرستان تنکابن برگزار گردید.هدف از این کارگاه آموزشی را بالا بردن فرهنگ و افزایش سرانه آبزیان با عنوان ماهی غذای سلامتی برای سلامتی آحاد جامعه تاکید نمودند.
وی افزود:شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی با طبخ ۶نوع غذا شامل کتلتماهی،سوپ ماهی،کباب ترش ماهی، کباب ماهی، کوفته ماهی و ماهی سرخ کرده آشنا شدند ونظر به آموزش شیوه های نوین طبخ ماهی توسطدمربی مجرب استمرار آموزشهای فوق راازشیلات استان خواستاربودند