به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران، مهندس بهروزعمرانی رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای نورو محمودآباد درحاشیه برگزاری کلاس آموزشی طبخ ماهی که امروزیکشنبه 9 اردیبهشت دردبیرستان دخترانه شاهدبصیرت شهرستان محمودآبادوباحضورمعاون فرماندار،رﺋیس اداره آموزش وپرورش ،رﺋیس اداره کارواموراجتماعی این شهرستان ،مسﺋولین وکارشناسان شیلات استان مازندران برگزارگردید، گفت: یکی ازراههای افزایش سرانه مصرف ماهی ،آشنایی آحادمردم جامعه بافوایدمصرف ماهی وبرگزاری کلاس های آموزشی وترویجی است تادرکنارآن فراگیران بتوانندباشیوه های نوین طبخ ماهی آشنایی کامل پیداکنند.
عمرانی افزود: درهمین راستا وبراساس سیاست های ابلاغی شیلات مازندران، این اداره اقدام به برگزاری یک دوره کلاس آموزشی زیرنظرمربی مجرب آشپزی سرکارخانم کاشانی نموده که بااستقبال 150 نفرازدانش آموزان این دبیرستان همراه بوده است ودانش آموزان وفراگیران این دوره باشیوه های طبخ 4 نوع غذاباماهی شامل: سالادپاستاباماهی، خوراک ماهی باقارچ، سوپ شیرباماهی و قلیه ماهی آشناشدند.
وی درادامه تصریح کرد: امیداست بااستمراربرگزاری این گونه کلاس های آموزشی درجهت ترویج فرهنگ آبزی مصرفی، افزایش سرانه مصرف آبزیان ودرنهایت حفظ وسلامتی مردم جامعه گام مثبتی برداریم.