تاریخ: 13:45:38 1387/09/12 بازدید: 409
اين مطلب را رضوانعلي فتحي رئيس اداره هماهنگي و امور شهرستانها و دبير ستاد جشنواره شيلات استان اعلام كرد . وي گفت چهارمين جشنواره طبخ و عرضه آبزيان ماهي در ايام ا... دهه مبارك فجر، بهمن ماه سال جاري 15لغايت 19 در تنكابن برگزار ميگردد . كه هدف آن تنوع در عرضه و بسته بندي محصولات ، ترويج فرهنگ مصرف آبزيان تنوع در انواع طبخ همراه با آموزش با حضور مربيان مجرب كشوري براي خانمها ي خانه دار و آشنايي مردم با ارزش غذايي و درماني آبزيان است كه در اين راستا برنامه هايي متنوع در محل جشنواره از قبيل مراسم افتتاحيه كه با حضور مقامات استاني و كشور و تشكلهاي شيلاتي برگزار ميگردد و مسابقه نقاشي كودكان كه با هماهنگي آموزش پرورش منطقه انجام ميشود وكلاس آموزش طبخ ماهي با حضور مربيان كشوري انجام ميگرددبه دنبال آن مسابقه آشپزي كه خانمهاي خانه دار بعد از آموزش طبخ در منزل خود غذا را آماده مي كنند و در مسابقه شركت مي كنند و به نفرات برتر جوائز نفيسي اهداء ميگردد . وي گفت يكي از برنامه هاي خوب جشنواره معرفي خود صاحبان صنايع شيلاتي از فرآورده هاي شيلاتي از قبيل كنسروماهي بسته بندي شده و عرضه زنده ماهي بمنظور در دسترسي قراردادن ماهي براي مردم است و ارتباط –مستقيم بين مصرف كنندگان با توليد كنندگان و ترغيب سرمايه گذاران و به سرمايه گذاري در بخش شيلات كه سود آوري دارد وارد عرصه توليد ميشوند و كمك به اشتغال خصوصا فارغ التحصيلان رشته شيلاتي خواهند كرد . وي افزود : آنچه مادر جشنواره انجام ميدهيم نمادي از فعاليتهاي شيلات است كه تغير فرهنگ و ذائقه غذايي جامعه به سمت غذاي سالم و بهداشتي است كه با افزايش مصرف سرانه قطعا افزايش توليد را خواهيم داشت و با تبليغ مصرف ماهي در جامعه انشاءا... مردم ما بتوانند با مصرف ماهي زندگي سالم و شادابي داشته باشند كمتر بيمار شوند و افزايش طول عمر و ضريب سلامت جامعه را بالا ببريم .
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار