سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

دودوره آموزشي طبخ ماهي براي دانش آموزان و خانمهاي خانه دار توسط شيلات مازندران برگزار شد.

تاریخ: 09:39:20 1387/09/18 بازدید: 681
دودوره آموزشي طبخ ماهي براي دانش آموزان و خانمهاي خانه دار توسط شيلات مازندران برگزار شد.
آقاي مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: گوشت ماهي به عنوان يكي از منابع غذايي انسانها داراي اهميت و ارزش غذايي و داروئي فراواني است كه مصرف آن براي تامين سلامتي و جلوگيري از بسياري از بيماريها توسط متخصصان امور تغذيه به همه افراد تاكيد مي گردد اما درجامعه ما متاسفانه مصرف اين ماده غذايي ارزشمند جايگاه مطلوبي در سبد غذايي خانواده ها ندارد كه به نظر مي رسد يكي از عوامل آن عدم آشنايي مردم با شيوه هاي طبخ مي باشد كه دراين راستا اداره كل شيلات مازندران به منظور تبليغ و ترويج فرهنگ مصرف ماهي و همچنين آموزش شيوه هاي نوين طبخ نسبت به برگزاري كلاس آموزشي طبخ براي مردم بويژه خانمهاي خانه دار و دانش آموزان دختر در مدارس و آموزشگاهها اقدام مي نمايد. مديركل شيلات مازندران درادامه افزود: در همين راستا برنامه زمانبندي برگزاري كلاسها در سطح استان تنظيم گرديده كه به ترتيب اجرا خواهد شد. ضمن اينكه از طريق هماهنگي با امور بانوان فرمانداري شهرستان بابلسر يك دوره آموزشي براي بانوان شاغل در ادارات اين شهرستان به تعداد 32نفرروز ، وهمچنين از طريق هماهنگي با مديريت آموزش وپرورش شهرستان فريدونكنار يك دوره آموزشي براي دانش آموزان دخنر ( 92 نفر روز ) با استفاده از مربي مجرب آشپزي برگزار گرديد كه دراين دوره فراگيرا ن با طبخ پنج نوع از غذاها شامل سوپ ماهي، خوراك فيله ماهي، ماكاروني ماهي، ته چين پلوي سبزي و ماهي، و يك نوع پيش غذا آشنا شدند كه اميد واريم با ادامه اين نوع آموزشها بتوانيم ضمن ترويج فرهنگ مصرف ماهي سلامتي و شادابي را براي جامعه فراهم نماييم.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار