تاریخ: 12:01:08 1387/10/15 بازدید: 403
آقاي مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: هرچند ماهي داراي فوايد مهمي از لحاظ جلوگيري از بسياري از بيماريها و درمان آن نقش مفيد و سازند ه اي درتغذيه انسانها دارد اما متاسفانه اين ماده غذائي چندان جايگاه مطلوبي در سبد غذائي خانواده ها قرار ندارد كه به منظور بالا بردن ميزان مصرف آبزيان در جامعه و همچنين آموزش شيوه هاي نوين طبخ طبق هماهنگي با كميسيون امور بانوان فرمانداري اين شهرستانها اداره كل شيلات استان مازندران طبق برنامه ريزي نسبت به برگزاري كلاس آموزشي طبخ براي خانمهاي خانه دار و شاغل در ادارات وهمچنين دبيران اقدام نموده است . مديركل شيلات مازندران درادامه افزود: در اين دوره ها تعداد 94نفر ( 54 نفر در نوشهر و 40نفر در چالوس) از فراگيرا ن با طبخ هفت نوع از غذاها شامل سوپ ماهي، سس ماهي فرانسوي ، استيك ماهي، ماكاروني ماهي، ته چين پلوي سبزي و ماهي، خوراك ماهي آشنا شدند كه اميد واريم با استمرار اين نوع آموزشها بتوانيم به ضمن ترويج فرهنگ مصرف ماهي سلامتي و شادابي را براي جامعه فراهم نماييم.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار