سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: جمعه 2 آذر 1403

بيش از هفتاد نوع غذا در چهارمين جشنواره طبخ و عرضه آبزيان در شهرستان تنكابن را ارائه كه به پانزده نفر برتر لوح تقدير و هدايا اهداء شد.

تاریخ: 09:14:38 1387/11/24 بازدید: 320
بيش از هفتاد نوع غذا در چهارمين جشنواره طبخ و عرضه آبزيان در شهرستان تنكابن را ارائه كه به پانزده نفر برتر لوح تقدير و هدايا اهداء شد.
در چهارمين جشنواره طبخ و عرضه آبزيان ( ماهي) كه به مدت پنج روز از تاريخ 15 لغايت 19 بهمن ماه و به مناسبت دهه مبارك فجر در شهرستان تنكابن برگزار شد بانوان وشهروندان اين شهرستان بيش از هفتاد نوع غذاي طبخ شده با گوشت ماهي را به مسابقه جشنواره ارائه دادند. مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران در خصوص اهداف برگزاري اين جشنواره گفت: با توجه به نقش مهم مصرف گوشت ماهي در تغذيه و سلامت انسان متاسفانه به دليل عدم آشنائي خانواده ها با شيوه هاي نوين طبخ اين ماده غذائي ارزشمند جايگاه مطلوبي در سبد غذائي خانواده هاي ايراني ندارد كه درهمين راستا اداره كل شيلات مازندران با برگزاري چنين جشنواره هايي در صدد است تا ضمن معرفي محصولات و فرآورده هاي مختلف شيلاتي از طريق برگزاري كلاسهاي آموزشي با استفاده از مربيان مجرب كشوري، فرهنگ مصرف آبزيان را در جامعه توسعه دهيم. مديركل شيلات استان مازندران با تشكر از استقبال خوب مردم شهرستان تنكابن افزود: ازميان 70 نوع غذايي ارائه شده 15 نفر در پنج محورحفظ ارزشهاي غذايي ماهي، بهترين تزئينات، كيفيت طعم و مزه ، نوآوري و خلاقيت ، با صرفه بودن از سوي كميته داوران برتر شناخته شدند كه به منظور تجليل از آنها لوح تقدير و هدايايي اهداء شد. ايشان اظهار اميدواري كرد با استمرار اين گونه جشنواره ها بتوانيم مصرف گوشت ماهي را در سبد غذايي جامعه بالا برده و به حد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار