تاریخ: 09:07:57 1387/12/05 بازدید: 303
افزايش سريع جمعيت وكمبود منابع و امكانات توليد گوشت قرمز و گوشت طيور باعث شده است تا گرايش به مصرف منابع آبزيان در جوامع مختلف شدت يابد و اين ماده غذايي مهم جايگاه خوبي در سبد غذايي بسياري از كشورها قرار گيرد . اما عليرغم ارزش غذايي مهم گوشت ماهي سرانه مصرف گوشت ماهي دركشور ما درمقايسه با ديگر كشورها درحد مطلوب نيست كه به نظر مي رسد يكي از عوامل آن عدم آشنائي خانواده ها با شيوه هاي نوين طبخ مي باشد . مهندس حسن حبيب نژاد مديركل شيلات استان مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: در اين راستا اداره كل شيلات استان مازندران به منظور تبليغ و ترويج فرهنگ مصرف ماهي و همچنين آشنائي خانواده ها بويژه خانمهاي خانه دار و دانش اموزان با شيوه هاي نوين طبخ ماهي كلاسهاي آموزشي طبخ ماهي را با استفاده از مربيان مجرب براي تعداد 140نفر ازبانوان دبيران و دانش آموزان شهرستانهاي بهنميرو سوادكوه وجويباربرگزار كرد كه دراين دوره فراگيران با طبخ 5الي 7 نوع از شيوه هاي طبخ با گوشت ماهي آشنا شدند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار