تاریخ: 12:16:15 1386/06/18 بازدید: 673
در این جلسه که با حضور مهندس جعفری قائم مقام اداره کل شیلات مازندران و آقای نوری فرماندار این شهرستان، و جمعی از کارشناسان شیلات برگزار شد آقای جعفری طی سخنانی گفت: شیلات مازندران با تولید حدود 55 هزار تن انواع ماهیان ( 9% تولید کشور) از جایگاه شیلاتی مهمی در کشور برخوردار است و درراستای باز سازی ذخایر آبزیان در سال گذشته ضمن تکثیر و رهاسازی حدود 100 میلیون بچه ماهی سفید، بیشترین ماهی سفید را صید نمایدکه بر کاهش قیمت ماهی نیز تاثیر خوبی داشته است.وی هدف ازبرگزاری جشنواره طبخ و عرضه آبزیان را افزایش سرانه مصرف آبزیان در جامعه ، رونق فعالیتهای شیلاتی و اشتغالزایی در جامعه دانست که به دلیل عدم شناخت و آگاهی جامعه در مورد فواید مصرف ماهی برگزاری چنین جشنواره ها یکی از شیوه های خوب و موءثر ترویج فرهنگ مصرف آبزیان می باشد.در ادامه آقای نوری فرماندار شهرستان بابل برگزاری جشنواره مذکور را کار خوب و پسندیده دانست و اظهار امید واری کرد شیلات به اهداف خود در این راستابرسد.وی افزود: انتظار می رود با برگزاری جشنواره ها، فرهنگ درست مصرف کردن را به خانواده ها بیاموزیم. دراین نشست مقرر شد جشنواره طبخ و عرضه آبزیان در شهرستان بابل در تاریخهای 17و18 بهمن ماه سال جاری( ایام ا.. دهه مبارک فجر) در پارک نوشیروانی با همکاری ادارات شهرستان بابل برگزار گردد.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار