87 برگزاری دوره تخصصی آموزشی تولید محصولات ارگانیک (سالم)و جایگاه آن در آبزی پروری دراداره کل شیلات مازندران
برگزاری دوره تخصصی آموزشی تولید محصولات ارگانیک (سالم)و جایگاه آن در آبزی پروری دراداره کل شیلات مازندران

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،سیّد ولی اله صالحی رئیس گروه آموزش و ترویج آبزیان شیلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: در سال های اخیر گرایش خانواده ها ومصرف کنندگان به غذاهای ارگانیک افزایش قابل توجهی داشته است. این گرایش به دلیل افزایش آگاهی مردم از موضوعات بهداشتی و زیست محیطی و درک بیش تر از ایمنی مواد غذایی حاصل شده است.

امروزه خواسته بسیاری ازمصرف کنندگان، تضمین ایمنی و سلامت محصول از سوی تولید کنندگان و اطمینان از نداشتن اثر سوء تولید و عرضه های محصول برمحیط زیست و انسان می باشد ، به همین خاطردر بسیاری از کشورها به تولید محصولات ارگانیگ توجه ویژه ای می شود ، ازجمله توجهات آبزی پروری ارگانیک است چرا که این تولید سازگار با طبیعت است و ماهی که درمحیط سالم وبدون استفاده از غذاهای فرموله شده پرورش می یابد در شرایط بهداشتی و سلامتی طبیعی قرار دارد .

 وی افزود: درحقیقت آبزی پروری ارگانیک ارتقاء ارزش افزوده به فرآوری های پرورش آبزیان را همراه دارد، لذا با توجه به تقاضای جهانی بهتراست آبزی پروران بخشی از تولید خودشان را به محصولات ارگانیک اختصاص دهند و با دریافت گواهی ارگانیک ازموسسه بستربهتربرای ورودمحصولات به بازارهای هدف فراهم گردد.

صالحی درادامه تصریح کرد: درهمین راستا براساس سیاستهای شیلات به منظور تشویق و ترغیب آبزی پروران به سمت توسعه محصولات شیلاتی ارگانیک دوره آموزشی محصولات ارگانیک و جایگاه آن در آبزی پروری باحضور آبزی پروران و کارشناسان شیلات استان مازندران در سالن اجتماعات این اداره کل در بابلسر برگزار گردیدکه در این کارگاه، اصول و مفاهیم اولیه در تولید آبزیان پرورشی ارگانیک، قوانین و دستورالعمل‌ها، استانداردهای بین المللی تولید و تجارت فرآورده‌های آبی جانوری و گیاهی ارگانیک، ارزیابی ریسک و تبیین شاخص‌های کنترل کیفی، الزامات و دستورالعمل‌های برچسب گذاری، ادوات تولید، نهاده‌ها، مدیریت بیماری‌ها و تغذیه آبزیان در روش ارگانیک و دستور العمل‌های بازرسی و گواهی آبزیان ارگانیک و فرآورده‌های آن مورد بررسی قرار گرفت.
کارگاه تخصصی آموزش آبزی پروری ارگانیک امروز17 تیرماه در سالن اجتماعات اداره کل شیلات مازندران با شرکت 60 نفرباتدریس دکترزرگرعضوهیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد.

تاریخ انتشار: 12:18:47 1397/04/17
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
انتصاب قاسم کریم زاده بعنوان جانشین مدیرکل  عباس زاده رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای سوادکوه وسوادکوه شمالی خبرداد افتتاح دوطرح شیلاتی امروز درشهرستانهای سوادکوه وسوادکوه شمالی دیدارچهره به چهره مدیرکل شیلات بابهره برداران شیلاتی شرق مازندران درمحل اداره شیلات شهرستان بهشهر برگزاری "جشن دهه مبارک فجر" دراداره کل شیلات مازندران بررسی مساﺋل ومشکلات صیادان پره درنشست مدیرکل شیلات مازندران بانمایندگان مردم شهرستانهای قاﺋمشهر، جویبار، سوادکوه و سیمرغ  درمجلس شورای اسلامی شهادت حضرت فاطمه (س) تسلیت باد برگزاری کلاس آموزش طبخ آبزیان دردبیرستان آیت اله هاشمی شهرستان سوادکوه شمالی برگزاری کلاس آموزشی طبخ آبزیان در شهرستان تنکابن دعوت مدیرکل شیلات مازندران ازفعالین شیلاتی برای حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن ماه  مدیرکل شیلات مازندران خبرداد:  صید ماهیان استخوانی درمازندران ازمرز 2 هزارتن عبورکرد برگزاری دوره آموزشی مدیریت بهداشت ،آشنایی و پیشگیری ازبیماریهای اخطار کردنی ماهیان گرمابی (KHV) درشهرستان بهشهر برگزاری نشست هم اندیشی مدیرکل شیلات مازندران با فرزندان شاهد و ایثارگر شاغل شیلاتی عباس اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستانهای بهشهر، نکا وگلوگاه خبرداد: دوره آموزشی مدیریت و پرورش ماهیان گرمآبی ویژه روستائیان شرق مازندران درشهرستان بهشهربرگزارشد. عباس اسماعیلی ملا رئیس اداره شیلات شهرستانهای بهشهر، نکا وگلوگاه خبرداد: برگزاری غرفه عملکرد دستاوردهای اداره شیلات شهرستان بهشهر در نمایشگاه چهلچراغ دردهه مبارک فجر در همایش تقدیر از نمونه های تولید کننده بخش کشاورزی استان مازندران ازسه نمونه ملی وسه  نمونه استانی بخش شیلاتی هم تجلیل شد
رفتن به بالای صفحه