74 برگزاری دوره تخصصی آموزشی تولید محصولات ارگانیک (سالم)و جایگاه آن در آبزی پروری دراداره کل شیلات مازندران
برگزاری دوره تخصصی آموزشی تولید محصولات ارگانیک (سالم)و جایگاه آن در آبزی پروری دراداره کل شیلات مازندران

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،سیّد ولی اله صالحی رئیس گروه آموزش و ترویج آبزیان شیلات مازندران با اعلام مطلب فوق گفت: در سال های اخیر گرایش خانواده ها ومصرف کنندگان به غذاهای ارگانیک افزایش قابل توجهی داشته است. این گرایش به دلیل افزایش آگاهی مردم از موضوعات بهداشتی و زیست محیطی و درک بیش تر از ایمنی مواد غذایی حاصل شده است.

امروزه خواسته بسیاری ازمصرف کنندگان، تضمین ایمنی و سلامت محصول از سوی تولید کنندگان و اطمینان از نداشتن اثر سوء تولید و عرضه های محصول برمحیط زیست و انسان می باشد ، به همین خاطردر بسیاری از کشورها به تولید محصولات ارگانیگ توجه ویژه ای می شود ، ازجمله توجهات آبزی پروری ارگانیک است چرا که این تولید سازگار با طبیعت است و ماهی که درمحیط سالم وبدون استفاده از غذاهای فرموله شده پرورش می یابد در شرایط بهداشتی و سلامتی طبیعی قرار دارد .

 وی افزود: درحقیقت آبزی پروری ارگانیک ارتقاء ارزش افزوده به فرآوری های پرورش آبزیان را همراه دارد، لذا با توجه به تقاضای جهانی بهتراست آبزی پروران بخشی از تولید خودشان را به محصولات ارگانیک اختصاص دهند و با دریافت گواهی ارگانیک ازموسسه بستربهتربرای ورودمحصولات به بازارهای هدف فراهم گردد.

صالحی درادامه تصریح کرد: درهمین راستا براساس سیاستهای شیلات به منظور تشویق و ترغیب آبزی پروران به سمت توسعه محصولات شیلاتی ارگانیک دوره آموزشی محصولات ارگانیک و جایگاه آن در آبزی پروری باحضور آبزی پروران و کارشناسان شیلات استان مازندران در سالن اجتماعات این اداره کل در بابلسر برگزار گردیدکه در این کارگاه، اصول و مفاهیم اولیه در تولید آبزیان پرورشی ارگانیک، قوانین و دستورالعمل‌ها، استانداردهای بین المللی تولید و تجارت فرآورده‌های آبی جانوری و گیاهی ارگانیک، ارزیابی ریسک و تبیین شاخص‌های کنترل کیفی، الزامات و دستورالعمل‌های برچسب گذاری، ادوات تولید، نهاده‌ها، مدیریت بیماری‌ها و تغذیه آبزیان در روش ارگانیک و دستور العمل‌های بازرسی و گواهی آبزیان ارگانیک و فرآورده‌های آن مورد بررسی قرار گرفت.
کارگاه تخصصی آموزش آبزی پروری ارگانیک امروز17 تیرماه در سالن اجتماعات اداره کل شیلات مازندران با شرکت 60 نفرباتدریس دکترزرگرعضوهیئت علمی دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران برگزار شد.

تاریخ انتشار: 12:18:47 1397/04/17
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
بازدید دکتر سمیه قاسمی طوسی مدیرکل اموربانوان استانداری مازندران ازجشنواره طبخ وعرضه آبزیان شهرستان بابل بازدیددکترعبدالحی معاون آبزی پروری سازمان شیلات ایران ازجشنواره عرضه وطبخ آبزیان شهرستان بابل حضورگسترده دانش آموزان شهرستان بابل وهمچنین امیرکلا درجشنواره طبخ وعرضه آبزیان به روایت تصویر شرکت 35 نفرازبانوان شهرستان بابل درکلاس آموزشی طبخ ماهی دراولین روز جشنواره ولی زاده،فرماندار ویژه شهرستان بابل در آئین افتتاح جشنواره طبخ وعرضه آبزیان (ماهی) درپارک نوشیروانی بابل گفت: آغاز بکارجشنواره طبخ وعرضه آبزیان ازامروز درپارک نوشیروانی شهرستان بابل مراسم سوگواری رحلت پیامبراکرم (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و امام رضا(ع) دراداره کل شیلات مازندران و پایگاه امیرآباد برگزارشد مدیر کل شیلات مازندران خبر داد:  حدود190 میلیارد ریال تسهیلات در اختیار بهره برداران شیلاتی مازندران قرار گرفت. جشنواره طبخ وعرضه آبزیان از20 آبانماه درپارک نوشیروانی شهرستان بابل برگزار می شود آﺋین تکریم ومعارفه فرمانده سابق وجدید پایگاه حفاظت منابع آبزیان بابلسربرگزارشد سرپرستان گروه های صیدوبنادرماهیگیری ونیزآموزش و ترویج شیلات مازندران معارفه شدند برگزاری گردهمایی ناظرین تعاونی های صیادی پره استان مازندران دربابلسر فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان مازندران خبر داد: 169 قطعه ماهی خاویاری نارس پس از کشف صیادان غیرمجاز مجددا به دریا رهاسازی شدند. هشدارشیلات مازندران به صیادان درخصوص مواج بودن دریا وخودداری  ازصید حضور شیلات مازندران دردهمین نمایشگاه بین المللی فرصتهای سرمایه گذاری ایران درکیش
رفتن به بالای صفحه