به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، سیدولی اله صالحی میر رﺋیس گروه آموزش و ترویج شیلات مازندران گفت:
پرورش ماهیان خاویاری و تولید گوشت و استحصال خاویار از برنامه های محوری سازمان شیلات ایران و این اداره کل و از جمله پروژه های اقتصاد مقاومتی استان مازندران می باشد. پرورش ماهیان خاویاری در اراضی ساحلی با استفاده از آب دریا در استانهای شمالی مناسب اجرای پروژه های تکثیر و پرورش ماهیان خاویاری و ایجاد فرصت های شغلی مولد می باشد که با توجه به همین ظرفیتها توجه به آموزش تولیدکنندگان وبهره برداران ماهیان خاویاری یکی از اصول محوری آموزش و ترویج شیلات است که با انتقال دانش فنی و توانمندسازی آبزی پروران تولید و بهره وری ارتقا خواهدیافت.
صالحی درادامه افزود: دراین کارگاه آموزشی که به میزبانی شیلات مازندران باحضور پرورش دهندگان ماهیان خاویاری استانهای گیلان ،گلستان و مازندران درسالن اجتماعات این اداره کل در بابلسر به مدت دو روز برگزارخواهد شد. مدرسین دوره از موسسه تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری آقایان دکتر کاظمی ، پرندآور و نیز مهندس پوردهقان درخصوص اصول پرورش وتکثیر ماهیان خاویاری ازمرحله لارو تا مولدسازی،کیفیت آب مورد نیاز، نصب میکروچیب (پلاک گذاری) لاپارسکوپی و سونوگرافی جهت تعیین جنسیت ماهیان خاویاری ، یافته های علمی نوین را به مدت دو روز 28و29 مرداد ماه برای 60 نفر ازفراگیران که از منطقه شمال کشور در این دوره شرکت نمودند اراﺋه می نمایند.