تاریخ: 10:11:38 1397/06/11 بازدید: 654
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ، مهندس حسن حسین نژاد رئیس گروه فرآوری و بهبود کیفیت این اداره کل با بیان این مطلب که امروزه دردنیا ازروش ها ی مختلفی درجهت حفظ کیفیت و افزایش زمان ماندگاری محصولات مختلف استفاده می شود ، گفت : استفاده از انواع و اقسام لوازم برودتی و حرارتی و تأسیسات مرتبط درجهت طولانی کردن عمرماندگاری محصولات مختلف بااستفاده ازروش های متنوع بسته بندی درحال توسعه و گسترش می باشد.
حسین نژاد افزود : دراین راستا یک شرکت دانش بنیان ایرانی با همکاری یک شرکت خارجی روسی به فکراستفاده ازروش تکنیکی بکارگیری الکترون درجهت افزایش ماندگاری انواع محصولات و فرآورده های کشاورزی و دامی و شیلاتی افتاده است و این شرکت ها جهت بررسی و مطالعات میدانی ازظرفیت ها و پتانسیل های موجود استان مازندران درروزشنبه 97/06/10 به اتفاق نمایندگان ایرانی و روسی ازتعدادی ازواحدهای تولیدی و فرآوری محصولات شیلاتی ازجمله مجتمع پرورش ماهیان خاویاری قره برون شهرستان جویبارو شرکت فیله و بسته بندی پاک ثمرشهرک شیلاتی میرود بابلسر بازدید بعمل آوردند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار