تاریخ: 14:51:59 1397/08/24 بازدید: 1206
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران با ااراﺋه حدود40 غذابااستفاده ازگوشت ماهی مسابقه طبخ ماهی شهرستان بابل پایان یافت.
درمراسم انتخاب غذای برترکه باحضور چهارداور مجرب آشپزی ،مدیرکل شیلات مازندران ومسولین شهرستانیبرگزارشد 15نفربرتر درپنج محور کیفیت وطمع غذا،نوآوری وخلاقیت ،باصرفه بودن،حفظ ارزش غذایی وبهترین تزﺋینات بااراﺋه لوح تقدیر وهدایا تجلیل شد.
دراین مراسم ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران ازاستقبال خوب مردم شهرستان ازغرفه های عرضه وطبخ را درطول برگزاری جشنواره تشکرکرد و حضور گسترده آنان در طول برگزاری جشنواره ونیز استقبال ازمسابقه با اراﺋه حدود40 غذا را مبین گرایش مردم به صرف ماهی به عنوان غذای سلامتی دانست وافزود: این جشنواره به دلیل استقبال خوب مردم تا روز جمعه ادامه دارد. نفرات برترجشنواره درمحورنوآوری وخلاقیت آقای رضا عباس زاده کناری رتبه اول،خانم سکینه عابدی رتبه دوم ومنیژه محمدنژاد رتبه سوم راکسب نمودند.درمحور کیفیت ،طعم ومزه غذاخانمها فاطمه مسلمی ،فریبا محمدی وفاﺋزه آریانی ،درمحورصرفه جویی فاطمه مسلمی ،الهه محمدنیا ،خدیجه کردی ،درمحورسهولت طبخ خدیجه کردی ،ومحبوبه قلی تبار،رقیه کاملی،درمحوربهترین تزﺋینات آقای امید جلیل وندوخانم مژگان پورعلی به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب نمودند.
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار