به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،دومین جشنواره استانی طبخ وعرضه آبزیان مازندران به میزبانی شهرستان ساری دربوستان ولایت این شهرستان ازتاریخ 5 اسفند سال جاری به مدت 5 روز برگزارخواهد که درهمین راستا جلسه ای باحضور فرماندار شهرستان ساری ،قاسم کریم زاده معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات مازندران وروسای ادارات این شهرستان درسالن جلسات فرمانداری برگزارشد ، دراین جلسه معاون صید وبنادر ماهیگیری اداره کل شیلات مازندران بابیان اینکه بیش از11 هزارنفردربخشهای مختلف شیلاتی استان فعالیت می نمایندارزش اقتصادی فعالیت زیربخش شیلات استان رابیش از 850 میلیارد تومان اعلام کرد وافزود: با توجه به بررسیهای انجامشده مصرف سرانه ماهی دردنیا بیش از20,کیلو گرم ودرایران بین 10 الی 11 کیلوودراستان حدود 14 کیلوگرم است که هنوز با استاندارهای جهانی فاصله زیادی دارد که این جشنواره فرصت خوبی برای فرهنگسازی مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف آن است.
درادامه فرماندار شهرستان ساری، عباسعلی رضایی گفت: با توجه به اهمیت ماهی و آبزیان در سلامت غذایی خانوادهها و در جهت افزایش سرانه مصرف ماهی در سبد غذایی خانوادهها، اقدام به برگزاری جشنوارههای طبخ ماهی در شهرستان ساری میشود که ترویج فرهنگ آبزی مصرفی و بالا بردن سرانه مصرف آبزیان هدف اصلی این جشنواره خواهد بود.
فرماندار شهرستان ساری در پایان از تمامی مدیران ادارات، سازمانها و دستگاههای مرتبط خواست با حساسیت بیشتری در برگزاری هرچه بهتر این جشنواره تلاش کنند.