سال 1402: مهار تورم، رشد تولید

English امروز: سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

رونمایی ازسه  غذای جدید دریایی دررستوران قصرماهی درشهرستان بابلسر

تاریخ: 13:28:25 1397/11/15 بازدید: 1497
رونمایی ازسه  غذای جدید دریایی دررستوران قصرماهی درشهرستان بابلسر

به گزارش  روابط عمومی شیلات مازندران ،درچهارمین روزازدهه مبارک فجر،باحضورمهندس خیریانپور معاون هماهنگی اموراقتصادی استانداری،دکترگلچوب مدیرکل دفترهماهنگی اموراقتصادی استانداری ، ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران ،مدیر کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری،مدیرکل تعاون ،کارورفاه اجتماعی استان،امام جمعه شهرستان بابلسرو سایرمسولین ازسه غذای جدید طبخ آبزیان دررستوران قصرماهی واقع درشهرستان بابلسررونمایی شد،
اسحاق کریمیان مدیرعامل رستوران قصرماهی گفت: دراین رستوران که ازسال 1394 فعالیت خودرا به منظور ترویج غذای سالم آبزیان آغازنموده است 30 نوع غذابا آبزیان طبخ  و به مشتریان عرضه می نمود که امروزسه غذای جدید شامل: ته چین آبزیان (ماهی ومیگو). پیتزا آبزیان ونیز ساندویج ماهی ومیگو به منوی غذای این رستوران اضافه ودراختیار مشتریان قرارگرفت.
ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران هم ضمن تاکیدبراهمیت وفواید مصرف آبزیان ، تنوع شیوه های طبخ ماهی میان خانواده ها ورستورانها و آشپزخانه های استان رابه منظوربالا بردن سرانه مصرف ماهی یکی ازشیوه ها و ماموریتهای شیلات استان دانست وافزود: رستوران قصرماهی درشهرستان بابلسربامدیریت خوب واراﺋه بیش از 30 نوع غذابا ماهی وسایرآبزیان منجمله میگو نقش مهمی درترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه داردوشیلات ازاین حرکت درراستای تبلیغ وترویج آبزیان حمایت می نماید ،
مدیرکل شیلات استان سرانه مصرف ماهی دراستان راحدود14 کیلوگرم برشمردو افزود: برگزاری جشنواره های طبخ وعرضه آبزیان ،تهیه برنامه های مختلف تبلیغی وترویجی ونیز سایرشیوه ها ازجمله راهکارهای است که ماآنرادنبال می نماییم که امیدواریم بتوانیم سرانه مصرف ماهی رابه حدنصاب استانداردجهانی بیش از20 کیلوگرم برسانیم.

وی درادامه بااشاره به جایگاه ممتازی که شیلات مازندران درفعالیتهای شیلاتی کشوردارد تصریح نمود: پا به پای رشد انقلاب اسلامی ،شیلات مازندران هم شکوفا شد وباتفکرجهادی تولید آبزیان اعم ازپرورشی ودریایی ازحدود 2700 تن سال 1357 به حدود 100 هزارتن درسال جاری رسیده است که نشان می دهد تولید بخش شیلاتی استان 40 برابرشده است،

مدیرکل شیلات مازندران، احداث 32 واحد صنایع شیلاتی ،افزایش اقلام صادراتی بخش شیلات ازیک قلم کالای خاویار به 10 قلم (باصادرات حدود30 میلیون دلار) ،تکثیر ورهاسازی حدود 2 میلیارد قطعه انواع بچه ماهی سفید،کپور دریایی،خاویاری ،آزاد درمراکز بازسازی ذخایر وطرح تکثیر طبیعی،افزایش تعداد شاغلین بخش شیلات از کمتراز1200 نفرقبل ازانقلاب به حدود 12 هزارنفر، افزایش سرانه مصرف آبزیان ازیک کیلو گرم به حدود14 کیلو گرم،احداث بنادر صیادی،احداث بزرگترین مرکز تکثیروپرورش ماهیان خاویاری منطقه  توسط بخش خصوصی وپرورش ماهی درقفسهای دریایی راازمهمترین دستاوردهای شیلات مازندران درچهل سالگی انقلاب اسلامی برشمرد و تصریح نمود: میزان تولید آبزیان پرورشی در قبل ازانقلاب کمتراز 1000 تن بوده که دراین زمینه میزان تولیددرسال جاری به تنهایی به بیش از75 هزار تن رسیده  و تولید گوشت وخاویار پرورشی که قبل از انقلاب تولیدی نداشتیم هم اکنون باتفکرجهادی در22 مزرعه پرورش ماهیان خاویاری حدود 2 هزارکیلو گرم  خاویارپرورشی وحدود 2 هزارتن گوشت ماهیان خاویاری تولید وبه بازارهای هدف عرضه و صادر می شود
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار