به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران،مهدی عباس زاده رﺋیس اداره شیلات شهرستان سوادکوه اعلام کرد: طبق هماهنگی های انجام شده بااداره آموزش وپرورش شهرستان سوادکوه شمالی به منظور ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه بویژه میان قشرتحصیل کرده ودانش آموزان دختر ،یک دوره آموزش طبخ آبزیان دردبیرستان دخترانه آیت اله هاشمی این شهرستان برگزارشد که پس از بیان فواید مصرف آبزیان درایجادسلامتی ،مربی مجرب دوره سرکارخانم کاشانی شیوه های طبخ چهار نوع غذا به نامهای سوپ ماهی. گراتن ماهی. پاستای ماهی و ماهی کنجدی با نان تست آموزش داده شد.
و ی درپایلن افزود: این دوره باحضور بیش از ۶۰ نفر از بانوان شهرستان برگزار گردید