تاریخ: 10:05:18 1397/11/28 بازدید: 1039
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،این مطلب را کریم زاده جانشین مدیرکل و معاون صید وبنادر ماهیگیری در نشست بابهره برداران وغرفه داران جشنواره مذکور که امروز یکشنبه 28 بهمن ماه درسالن اجتماعات این اداره کل دربابلسر برگزار شد اعلام کرد وگفت:
ماهی یکی از مهم ترین منابع تامین پروتئین های مورد نیاز انسان است که بعنوان منبع مهمی از ریز مغذی ها ، مواد معدنی ، پروتئین ها دارای ارزش بیولوژیکی بالایی است و حاوی طیف گسترده ای از اسیدهای آمینه ضروری می باشد که ضریب هضم پذیری نسبتا بالایی دارد که برای همه ی گروه های سنی مناسب است.ماهی به دلیل دارا بودن ترکیبات مفید و سودمند بعنوان یک ماده مغذی و کامل شناخته شده است که مصرف یک تا دو وعده ماهی در هفته ازسوی کارشناسان تغذیه برای حفظ و بهبود سلامت بدن توصیه شده است .
لذاباتوجه به اهمیت وارزش غذایی ماهی شیلات مازندران درکناربرنامه های متعدد تبلیغی و ترویجی وبرگزاری دوره های آموزشی به منظور بالا بردن سرانه مصرف آبزیان درجامعه جشنواره عرضه وطبخ آبزیان (ماهی) رااز5 اسفند ماه به مدت شش روز در بوستان ولایت شهرستان ساری برگزار می نماید.
جانشین مدیرکل شیلات مازندران درادامه با اشاره به اینکه سرانه مصرف ماهی استان، حدود 14 کیلوگرم است ،افزود:
هرچند سرانه مصرف ماهی دراستان نسبت به سایر استانها وکشور دروضعیت مطلوب قرار دارد ولی باسرانه استاندارجهانی هنوز فاصله زیادی داریم واین جشنواره گام مهمی است برای ترویج فرهنگ مصرف ماهی و معرفی شیوه های متنوع طبخ که دراین جهت هرروز بااستفاده از مربیان طبخ وآشپزی کلاسهای آموزشی بصورت رایگان درمحل جشنواره برگزار خواهد شد.
کریم زاده درپایان بابیان اینکه دراین جشنواره 30غرفه نسبت به عرضه وطبخ آبزیان شرکت دارند تصریح نمود:
درعصر9 اسفند ماه در محل جشنواره مسابقه طبخ ماهی در 5 محور: کیفیت وطعم غذا،بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن،حفظ ارزش غذایی و سهولت درطبخ برگزار می گردد که شهروندان محترم با طبخ آبزیان باتوجه به محورهای فوق درمنازل و تحویل آن درساعت 16 روز پنجشنبه نهم اسفندماه درمحل جشنواره از جواﺋز آن بهره مند شوند
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار