تاریخ: 17:44:45 1397/12/05 بازدید: 1408
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،دومین جشنواره استانی سال97 عرضه وطبخ آبزیان (ماهی) استان مازندران بعدازظهر امروز یکشنبه 5 اسفندماه باحضور مسولین دربوستان ولایت شهرستان ساری آغازبکار کرد.درمراسم افتتاح این جشنواره حسن خیریانپور معاون هماهنگی اموراقتصادی وتوسعه استانداری مازندران طی سخنانی گفت: در حوزه شیلات که بخش مهم تولید واشتغال محسوب می شود بایدتلاش نماﺋیم هم درتولید کمی وهم کیفی برنامه ریزی داشته چه دربخش دریا بویژه پرورش ماهی درقفسهای دریایی ،آببندانها واستخرها که درآببندانها می توان چند منظوره درجهت توسعه گردشگری،تامین آب ونیز تولید آبزیان بهره برداری مطلوبی صورت پذیرد. وی ضمن اشاره به اینکه ظرفیتهای شیلاتی استان بسیاربالا است افزود:
باید دربخش فرآوری ،بسته بندی وتجارت خارجی محصولات شیلاتی همت بیشتری انجام دهیم که دراین راستا پایانه صادراتی آبزیان استان درحال احداث است .خیریانپوردرپایان باتشکرازمجموعه دست اندرکاران برگزاری چنین جشنواره ،براستفاده ازتمامی ظرفیتهای تبلیغی ازجمله فضای مجاز ی برای ترویج فرهنگ مصرف ماهی بهره جست.
عباسعلی رضایی فرماندارشهرستان ساری هم به اختلاف سرانه مصرف ماهی درکشور با استانداردهای جهانی اشاره و گفت:
همانطوریکه گوشت ومرغ درسرسفره مردم وجوددارد باید ماهی رابااستفاده از شیوه های مختلف (بویژه به صورت ریشه ای ازمهدکودک تامقاطع بالا) درسرسفره مردم قرار داد چرا که این اقدامات می تواند ضمن بالابردن سرانه مصرف ماهی ،سلامتی رابرای جامعه به ارمغان آورد.
ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران ،باشاره به اهمیت وارزش غذایی وپروتینی مصرف ماهی درسلامتی و جلوگیری از بسیاری از بیماریها،باتشکرازتوجه وحمایت فرمامدار ،شهرداری وشورای اسلامی شهرساری گفت:
باتلاش وهمت بهره برداران شیلاتی استان ،جایگاه استان درفعالیتهای شیلاتی کشوربالااست ودربخش آبزی استانهای پروری ،خاویاری ونیزصیدماهیان استخوانی دربین شمالی جایگاه اول رادارد ودربخش صادرات آبزیان هم خوشبختانه رشدخوبی راامسال داشتیم که درسال جاری بیش از 26 میلیون دلار محصولات شیلاتی به خارج ازکشورصادرشد.
مدیرکل شیلات درادامه افزود: درآبانماه سال جاری جشنواره مذکور در شهرستان بابل برگزارشد واین دومین جشنواره استانی که درشهرستان ساری برگزار می شود که دراین جشنواره بیش از 20 غرفه عرضه و طبخ آبزیان انواع محصولات خودراعرضه می نمایند که هم استانیهای عزیز می توانند تا10 اسفند هرروزه ازساعت 16 الی 22 محصولات موردنیاز شیلاتی خودراخریداری نمایند.
وی ضمن تاکیدبراینکه علاوه برغرفه های عرضه ماهیان دریایی ،پرورشی ،میگو ونیز انواع فرآورده های آبزی ،آموزش بانوان بااستفاده از مربیان مجرب طبخ ازساعت 17 الی 19 نیزدرمحل جشنواره برنامه ریزی شده است که شیوه های نوین آشپزی با ماهی بصورت رایگان آموزش داده خواهدشد.
مدیرکل شیلات مازندران درپایان بابیان اینکه هدف این جشنواره ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه است ،تصریح کرد:
در9 اسفند ساعت 16 مسابقه طبخ ماهی درپنج محور: کیفیت وطعم غذا،بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن،حفظ ارزش غذایی و سهولت درطبخ برگزار می گردد که شهروندان محترم با طبخ آبزیان باتوجه به محورهای فوق درمنازل و تحویل آن درساعت 16 روز پنجشنبه نهم اسفندماه درمحل جشنواره از جواﺋز آن بهره مندشوند
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار