تاریخ: 21:29:25 1397/12/09 بازدید: 1246
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران درپنجمین روزازجشنواره طبخ وعرضه آبزیان استان دربوستان ولایت شهرستان ساری، شهروندان ساروی وسایر شهرستانها ازمسابقه طبخ ماهی استقبال خوبی داشتند .دراین مسابقه که دکتریوسف نژادنایب رﺋیس مجلس ونماینده مردم شهرستانهای ساری ومیاندرود درمجلس شورای اسلامی، رضایی فرماندار شهرستان ،مهندس ولی اله محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران،معاونین مدیرکل،روسای گروههای ستادی ،روسای برخی ازادارات شیلاتی ونیز مسولین شهرستان ساری حضورداشتند 56عدد غذای طبخ شده بااستفاده ازگوشت آبزیان ازنقاط مختلف استان بویژه شهرستان ساری به ستاد جشنواره اراﺋه شد که پس ازتست غذاتوسط داوران مجرب آشپزی تعداد 10غذا به عنوان غذای برترانتخاب و به نفرات برترازسوی مدیرکل شیلات مازندران لوح تقدیر وهدایا اعطا شد.
مهندس ولی اله محمدزاده دراین باره گفت: باتوجه به اطلاع رسانی انجام شده مسابقه امروز در 5 محور: کیفیت وطعم غذا،بهترین تزﺋینات، باصرفه بودن،حفظ ارزش غذایی و سهولت درطبخ برگزارشد که هدف ماازبرگزاری این جشنواره درواقع تغییر شیوه های سنتی طبخ آبزیان ( غالبا سرخ کردنی) به سمت روشهای نوین است که برای تحقق همین موضوع ماکلاسهای آموزشی طبخ آبزیان رادرکنارعرضه بااستفاده ازمربیان مجرب آشپزی داشتیم وتلاش داریم تا سرانه مصرف آبزیان رادرسبد غذایی خانوارها افزایش دهیم.
مدیرکل شیلات مازندران درهمین راستا ازحمایتهای مسولین استانی وشهرستانی بویژه فرماندار،شهرداری،شورای اسلامی شهرساری ،نیروی انتظامی،برق، دانشگاه علوم پزشکی مازندران.تشکلهای شیلاتی استان ونیزسایرادارات ونهادها که اداره کل شیلات رادربرگزاری جشنواره یاری رساندند تقدیروتشکرکرد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار