41 جعفراحسانی خبرداد: کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکناربرگزارشد.
جعفراحسانی خبرداد: کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکناربرگزارشد.
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،مسؤل  نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکنارگفت: درراستای برنامه های آموزشی و ترویجی شیلات مازندران درترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجادتنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی براساس هماهنگی بعمل آمده با اموربانوان فرمانداری شهرستان فریدونکنار، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضوربانوان شاغل درادارات این شهرستان ( 45 نفر) درکانون فرهنگی تربیتی کوثربرگزارشد.

احسانی درادامه افزود: دراین دوره آموزشی بااستفاده ازمربی مجرب طبخ ماهی سرکارخانم کاشانی فراگیران با شیوه طبخ 5 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی ، شامی ماهی ، کیلکا سوخاری ، ته چین ماهی و کباب ماهی بصورت عملی آشناشدند.

مسؤل نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکناردرپایان یادآورشد: شیلات شهرستان فریدونکناربادارابودن 65 مرکزآبزی پروری و 2 تعاونی صیادی پره باتولید حدود 2100 تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی و ایجاد اشتغال حدود 450 نفربصورت مستقیم ونیز بازاربزرگ ماهی نقش مهمی درتامین گوشت سفید( ماهی) سالم و مورد نیازجامعه ایفاد می نماید.

لازم به یادآوری است مهدی نصیری فرماندارو نیز اسماعیل زاده رﺋیس اداره آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار باحضوردراین کارگاه ،ازنقش شیلات مازندران درترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه  وترویج روشهای نوین طبخ ماهی تشکرکردند

تاریخ انتشار: 11:58:37 1398/04/16
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
موضوعات مرتبط
بررسی برنامه ها وسیاستهای صید وصیادی استان مازندران درنشست مشترک مدیرکل و مجموعه معاونت صیدوبنادرماهیگیری مهندس محمدزاده مدیرکل شیلات مازندران درجلسه شورای هماهنگی مدیران شیلات استان تاکید کرد: تولید حدود 14 هزار و 500 تن ماهی سردآبی قزل آلا درسال 97 وکسب مقام سومی کشورمرهون تلاش آبزی پروران و برنامه ریزی و سیاست گذاری است بررسی وضعیت مبارزه باصیدغیرمجاز آبزیان دردریا درنشست مشترک فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات ایران و مدیرکل شیلات مازندران دربابلسر عباس زاده رﺋیس. اداره شیلات منطقه  سوادکوه و سوادکوه شمالی اعلام کرد: اولين کلاس آموزش طبخ آبزیان سال ٩٨ در شهرستان سوادکوه شمالی برگزارشد دوره آموزشی آشنایی با روش های مختلف طبخ ماهی درشهرستان محمودآباد برگزارشد برگزاری کارگاه آموزشی شیوه  طبخ 10 نوع غذا  باماهی درشهرستان میاندرود  برگزاری جشن میلاد امام رضا (ع) در شیلات مازندران رضا فلکی مقدم رﺋیس شیلات تنکابن و رامسرخبرداد: دوره آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان رامسر برگزارشد برگزاری دوره آموزشی امنیت فن آوری اطلاعات دراداره کل شیلات مازندران بازدید مهندس نگهدار معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان  جهادکشاورزی مازندران ازمراکز آبزی پروری شهرستان بابلسر برگزاری دوره آموزشی طبخ ماهی در دبیرستان شهدای شهر کوهیخیل شهرستان جویبار دوره آموزشی طبخ ماهی درروستای آهنگرکلای بیشه سر شهرستان قاﺋمشهر استقبال خوب بانوان ساروی از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان برگزاری همایش عفاف وحجاب دراداره کل شیلات مازندران نشست خبری مدیرکل شیلات مازندران با خبرنگاران درسالن اجتماعات استانداری مازندران
رفتن به بالای صفحه