سال 1403: جهش تولید با مشارکت مردم

English امروز: دوشنبه 5 آذر 1403

جعفراحسانی خبرداد: کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکناربرگزارشد.

تاریخ: 11:58:37 1398/04/16 بازدید: 778
جعفراحسانی خبرداد: کارگاه آموزشی آشنایی باانواع طبخ آبزیان درشهرستان فریدونکناربرگزارشد.

به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،مسؤل  نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکنارگفت: درراستای برنامه های آموزشی و ترویجی شیلات مازندران درترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجادتنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی براساس هماهنگی بعمل آمده با اموربانوان فرمانداری شهرستان فریدونکنار، کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضوربانوان شاغل درادارات این شهرستان ( 45 نفر) درکانون فرهنگی تربیتی کوثربرگزارشد.

احسانی درادامه افزود: دراین دوره آموزشی بااستفاده ازمربی مجرب طبخ ماهی سرکارخانم کاشانی فراگیران با شیوه طبخ 5 نوع غذا با گوشت ماهی شامل: سوپ ماهی ، شامی ماهی ، کیلکا سوخاری ، ته چین ماهی و کباب ماهی بصورت عملی آشناشدند.

مسؤل نمایندگی شیلات شهرستان فریدونکناردرپایان یادآورشد: شیلات شهرستان فریدونکناربادارابودن 65 مرکزآبزی پروری و 2 تعاونی صیادی پره باتولید حدود 2100 تن انواع آبزیان دریایی و پرورشی و ایجاد اشتغال حدود 450 نفربصورت مستقیم ونیز بازاربزرگ ماهی نقش مهمی درتامین گوشت سفید( ماهی) سالم و مورد نیازجامعه ایفاد می نماید.

لازم به یادآوری است مهدی نصیری فرماندارو نیز اسماعیل زاده رﺋیس اداره آموزش و پرورش شهرستان فریدونکنار باحضوردراین کارگاه ،ازنقش شیلات مازندران درترویج فرهنگ مصرف ماهی درجامعه  وترویج روشهای نوین طبخ ماهی تشکرکردند
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left

سایر اخبار