تاریخ: 09:00:46 1398/04/18 بازدید: 975
به گزارش روابط عمومی شیلات مازندران ،عباس صادقی رﺋیس اداره شیلات شهرستانهای ساری و میاندرود ازبرگزاری یک دوره آموزشی طبخ ماهی در این شهرستان خبردادو گفت: ترویج فرهنگ آبزی مصرفی درجامعه و ایجادتنوع درطبخ و افزایش سرانه مصرف ماهی یکی از ماموریتهای شیلات مازندران است که دراین راستا براساس هماهنگی بعمل آمده کارگاه آموزشی طبخ آبزیان با حضورتعداد 65 نفر بانوان شاغل ادارات برگزارشد.
وی درادامه باتاکید براینکه شرکت کنندگان دراین کارگاه آموزشی خواستار استمرار این دوره ها درمحل ادارات بودند افزود:
شیلات شهرستان ساری و میاندرود بادارابودن بیش از 900 مرکز آبزی پروری وپره وتولید 20 هزارتن ماهی و دوبازار ماهی فروشان واشتغال بیش از 2500 نفر جایگاه مهمی در تولید آبزیان استان دارد
Shortcut keys: Prev=Right , Next=Left
سایر اخبار